'De unge mødre'-Nanna er tilbage med ekskæresten - Her & Nu

'De unge mødre'-Nanna er tilbage med ekskæresten

Efter tre måneder hver for sig er Nanna Eliasen og ekskæresten igen sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 26. september 2017 kl. 19:25

Tidligere i år afslørede ‘De unge mødre’-stjernen Nanna Eliasen, at hun havde fået sig en kæreste, der var helt anderledes end hendes tidligere kærester.
Kærligheden holdt dog ikke mellem de to, der i juni måned valgte at gå hver til sit.
– Generelt har vores tid sammen ikke været helt normal eller efter bogen. Det har været helt hemmeligt, møgbesværligt, frustrerende og rodet, fortalte den unge mor dengang til Realityportalen.dk.
Efter tre måneder hver for sig har Nanna og ekskæresten Jonas dog atter fundet melodien. Denne gang er forholdet dog på helt nye præmisser.
– Vi fandt sammen for tre uger siden. Denne gang er det et forhold og ikke sådan en weekend-hygge-halløj-ting, som det egentlig var før. Vi er sammen igen, fordi vi har været frem og tilbage nogle gange, møg irriterende, men der skulle slibes nogle kanter af og afsluttes nogle ting i hver vores liv, inden vi kunne binde os fuldstændig, fortæller Nanna til Realityportalen.dk og uddyber:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Nanna og Ditlev, der igen har fået gang i samværet om datteren Malucca.


LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag
– Vores forhold er vendt 180 grader. Jonas er totalt engageret i vores liv, og vi er en stor del af hans liv også. Før var det noget kærestehalløj på “hobby-stadie”, mens vi nu prioriterer hinanden højst og ikke holder noget hemmeligt eller tager særlige hensyn. Vores pause har fået os til at indse, at det er det her, vi begge to vil, så de andre parader og forhindringer er fjernet.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna sletter mindet om ekskæresten
LÆS OGSÅ: Er det dig? ‘De unge mødre’ søger nye deltagere
Et stort skridt
Mens forholdet til Jonas tidligere var hemmeligsfuldt og uforpligtende, er det nu blevet offentligt og seriøst, og det er lidt af en omvæltning for den unge mor, der dog glæder sig meget over udviklingen.
– Vi er jo endnu ikke på et “nu bor vi sammen”-agtig forhold. Men det er et stort skridt for os allerede, at vi har gjort forholdet offentligt, og at vi nu er kommet på et “Jeg elsker dig”-stadie. Sådan har det ikke været tidligere, selvom følelserne har været der, forklarer Nanna og fortsætter:
– Vi har virkelig bare gået ufattelig langsomt frem, men det er det fedeste i verden at være, hvor vi er nu. Og at det så er med Jonas, det er al ventetiden værd.
Nanna slår fast, at parret endnu ikke er så langt i deres forhold, at de overvejer at flytte sammen eller udvide familien med endnu et medlem.
Se billeder af Nanna og Jonas øverst i galleriet. 
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe har fået sin første kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt
LÆS OGSÅ: Natascha Linea fyret som reklamebud
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.