'De unge mødre'-Nanna jubler: Jeg har fået en kæreste

Den unge mor har mødt en fyr, der er helt anderledes end hendes tidligere kærester.

Af Jonas Sand - 2. februar 2017 kl. 19:25

Lykken er stor hjemme hos ‘De unge mødre’-deltageren Nanna Eliasen i øjeblikket. Den unge mor har nemlig fundet kærligheden, og derfor har hun i den seneste tid svævet på en lyserød sky. Det fortæller hun på sin blog.
Over for Realityportalen.dk løfter hun sløret for flere detaljer om sin nye kæreste og fortæller, at de har set hinanden i de seneste fire måneder og bor en times kørsel fra hinanden. Og så fortæller hun, at de mødte hinanden på de sociale medier.
– Det var på Facebook. Surprise. Kan man efterhånden mødes på andre måder? Eller, det var faktisk på Snapchat. En af han Facebook-venner er også på min venneliste, og hun havde liket et af mine billeder, så det kom op på hans startside. Han gik derfor ind på min profil, hvor der øverst står, hvad mit navn er på Snapchat, fortæller Nanna.
– En dag havde jeg så snappet, efter jeg lige havde været inde hos Klinik Aesthetics for at få lavet læber. Det var et billede med enormt hævede læber, men det faldt åbenbart lige i hans smag, så han snappede tilbage til mig. Og jeg syntes, at han så cute ud, så jeg svarede for en gangs skyld faktisk, griner den unge mor.
LÆS OGSÅ: DATOEN ER SAT: Her vender ‘De unge mødre’ tilbage
Faldt for de små ting
Siden udviklede forholdet sig, og da Nanna en dag var til fest, fandt hun så modet til at ringe ham op.
– Jeg kom til at ringe ham op, mens jeg var til halloween-fest, hvor jeg havde drukket lidt og åbenbart følt mig i det kærlige hjørne, så jeg blev modig. Jeg ville selvfølgelig også gerne i ædru tilstand, men jeg ville aldrig turde spørge, siger hun.
I dag er hun dog rigtig glad for, at hun tog skridtet, for hun er faldet pladask for ham.
TAG TESTEN: Hvilken mor fra ‘De unge mødre’ er du?
– Jeg er bare faldet for de der helt små ting, som bare betyder så meget. For eksempel når jeg fortæller ham noget så ligegyldigt, som at jeg skal huske at købe pålæg til Maluccas madpakke om fire dage, så er det stensikkert, at når der er gået fire dage, så spørger han mig, om jeg huskede at købe pålæg. Og det gælder også andre hverdagsting som læge- og tandlægetider.
– Det er så dejligt, at jeg føler, at han lytter og sådan helt oprigtigt lytter interesseret til, hvad jeg siger – også selv om det kan være røvsygt. Og så er der de andre ting, som at han ligner en græsk gud og er enormt nuser og generelt bare er jordens mest kærlige og rolige fyr, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Snart kan du se ALLE afsnit af ‘De unge mødre’
“Jeg er så glad”
Og Nanna har stadig svært ved at tro helt på, at hun har været så heldig at møde sin nye kæreste, som hun beskriver som hammerlækker.
– Det er ikke en fyr, jeg nogensinde selv ville have henvendt mig til, for jeg ville ikke tro på, at han nogensinde ville finde mig interessant og kigge min vej, fordi jeg bare er for rodet og ofte har for meget kaos, siger ‘De unge mødre’-deltageren.
– Jeg tænker bare, at han måske bedre ville passe sammen med sådan en pige, der bare står op om morgenen og er smuk, uden det kræver alt muligt gøgl – modsat mig. Men jeg er så glad for, at han kontaktede mig og ikke er skræmt væk endnu.
LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag
Helt anderledes end tidligere kærester
– Nogle gange kan han være for rolig og tålmodig, og jeg skal lige vænne mig, at der ikke følger noget drama eller nogle usunde vaner med ham, fortæller ‘De unge mødre’-deltageren om sin nye kæreste.
Med sine 32 år er han blot seks år ældre end Nanna, og det er noget yngre end flere af de mænd, hun tidligere har været sammen med. Men det er ikke det eneste punkt, hvor han adskiller sig fra hendes tidligere kærester.
– Han har ingen skader og ingen pletter på straffeattesten. Det er noget helt andet, end jeg tidligere har gjort. Når jeg kigger på ham, så føler jeg også, at der er en fremtid i det i stedet for at kigge og tænke, at det da er dejligt nu, men ikke rigtig passer med mine drømme.
– Tidligere har det været sådan, at jeg har ønsket nogle ting i mit liv, som mine tidligere kærester ikke har ønsket. Og jeg har ikke følt, at det var ægte nok til at give afkald på de drømme. Familien Danmark, Netto-livet med fælles gøremål og ingen drama og andet gøgl. Sådan noget lyder måske negativt for nogle, men i mine ører er det sød musik.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Ditlev ændrer livsstil for datteren
Har mødt datteren

Nanna vil stadig holde identiteten på kæresten hemmelig, men han har allerede fået et godt forhold til datteren Malucca. (Foto: Privat)


Nanna og hendes nye kærester tager det hele lidt med ro. De to bor en times kørsel fra hinanden og ser hinanden omkring to gange om ugen, og på nuværende tidspunkt har de ingen planer om at flytte tættere på hinanden.
Men han har mødt datteren Malucca, og det gik rigtig godt.
– Han har mødt Malucca, og de har en fest. Hun er ret vild med ham, og hun synes også, at han er pæn. De hygger sig virkelig godt sammen. Han er slet ikke over hende eller noget. Han er virkelig bare en legekammerat for hende, og det mærker hun også, fortæller en glad Nanna.
Du kan følge Nanna og Malucca i ‘De unge mødre’, når reportageserien vender tilbage med nye afsnit den 14. februar klokken 20:00. Du kan også følge Nanna på hendes blog.
Indtil da kan du se nogle af de mest rørende øjeblikke fra den seneste sæson af ‘De unge mødre’:

LÆS OGSÅ: Smertehelvede tvang ‘De unge mødre’-Nanna til operation
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.