Nadia Shila fortryder stor beslutning om sønnen

‘De unge mødre’-deltageren fortryder, at hun ikke ammede sønnen, da han var baby.

Af Jonas Sand - 25. oktober 2018 kl. 19:25

Nadia Shila fortalte i sidste måned, at hun igen er gravid, og til maj bliver hun mor for tredje gang – anden gang med manden, Jeremy Gozdan, som hun blev gift med tidligere i år. ‘De unge mødre’-deltageren er næsten 11 uger henne, og indtil videre går det hele godt, og barnet vokser, som det skal.
SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup
LÆS OGSÅ: Nadia Shila viser maven frem og afslører detaljer om graviditeten
I forvejen har Nadia Shila datteren Hope hos sig USA, mens hun også har sønnen Kyle, der dog blev fjernet fra hende og sendt tilbage til Danmark i starten af 2017. Med den tredje graviditet er den unge mor mere erfaren end tidligere, og hun kan derfor undgå at lave nogle af de fejl, hun tidligere har begået.
Blandt andet ammede hun ikke sønnen Kyle, da han var baby, og det er noget, hun gerne ville gøre om, hvis hun havde muligheden for det. Det fortæller hun på sin blog.
– Med min søn kunne jeg ikke amme – eller i virkeligheden havde jeg nok mælk, men smerten skræmte mig, så jeg stoppede, hvilket var en smule fjollet. Men jeg var ung, og jeg forstod ikke, hvor vigtigt det er at amme, og det er helt sikkert noget, som jeg fortryder, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle om hendes frygt for, at sønnen Kyle skulle ende i helvede.


LÆS OGSÅ: Ung mor har fået svar på kræftfrygt
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …

Et stærkt bånd

Den fejl ville hun ikke begå, da hun tilbage i januar blev mor til datteren Hope. Nadia Shila håbede i første omgang, at datteren ville ammes i mindst et år, og det ser ud til, at hun når det mål. Den ti måneder gamle pige bliver stadig ammet mere, end hun får almindelig mad, selv om hun smager på flere og flere forskellige ting.
Og hvis Hope stadig er interesseret i at blive ammet, når hun til maj bliver storesøster igen, så har Nadia Shila intet problem med at amme begge børn på samme tid. Hun har nemlig fået øjnene op for, hvor fantastisk amning er.
– Med Hope gik det op for mig, at amning kræver arbejde – nogle gange hårdt arbejde – og man kan ikke bare give op. Vordende mødre har spurgt mig, når de så mig amme Hope, om det gjorde ondt, og fortælle mig at de er bange. Og ja, det gør ondt, men i sidste ende får man bare et utroligt bånd med dit barn og en utrolig følelse indeni dig selv.
Her kan du læse hele Nadia Shilas blogindlæg om amning.
LÆS OGSÅ: Ung mor faldt om: Jeg troede, jeg var døden nær
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand