'De unge mødre'-Melissa: Kæresten presser på for flere børn

Den nyforlovede Melissa fra ‘De unge mødre’ er under pres fra sin kæreste, som gerne vil have børn nu.

De unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 24. januar 2015 kl. 9:50

Melissa Ploug fra ‘De unge mødre’ er netop blevet forlovet med sin kæreste René, som hun har været sammen med on og off i fem år. Men noget tyder på, at der er mere end bryllup i vente for det forelskede par.
– Vi drømmer om fælles børn. Det ligger på tegnebrættet. Jeg har pres på derhjemme fra. Han vil ikke bare snart have børn – han vil nu. Hans krav er, inden han bliver 30, og han bliver 29 til sommer, fortæller den unge mor.
Selvom 25-årige Melissa gerne vil giftes, før de to får et fælles barn, så tør hun dog ikke spå om rækkefølgen.
– Forhåbentligt sker det i den rigtige rækkefølge. Men hvad er det lige? Jeg har altid fået af vide, at jeg gør tingene forkert. Får barn før uddannelse og så videre. Men nu har jeg tabt 30 kilo, så vil jeg gerne stå skarpt i en kjole. Det kan jeg nu frem for, hvis jeg først skal til at være gravid og så tabe mig igen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Melissa: Kæresten har friet
Starter med at flytte sammen
Før den står på bryllup og børn, så skal parret dog flytte sammen, og de er allerede på udkig efter en fælles bolig.
– Selvom vi har været sammen så længe, så har vi aldrig boet sammen. Mit krav er, at der er en have, fordi vi har Joshua, en hund og to kaniner, som der skal være plads til. Så er jeg sådan set lidt ligeglad med, hvor i verden det er, bare der er en have.
LÆS OGSÅ: Melissa om alkoholisk far: Jeg kæmpede for at have ham i mit liv
Joshuas første ord var “René”
Netop hensynet til sønnen Joshua er noget af det, der vejer tungest for den unge mor, og det gælder både, når der skal ledes efter bolig og træffes beslutninger om fremtiden. Men her er den unge mor ikke i tvivl om, at en fremtid med René er det rigtige valg.
– Joshua kunne jo ikke en gang sidde op, da jeg mødte ham. Og Joshuas første ord var faktisk ”René”, så han spiller en stor rolle. Jeg kalder ham for bonusfar, for det er ren bonus, fastslår Melissa med et forelsket glimt i øjet.
Joshua fylder snart seks år, og han skal starte i skole til sommer, hvilket er lidt svært for moderen at forstå. Men nu må vi se, om der snart venter babygråd eller kirkeklokker i det lille hjem. Melissa er ikke længere med i ‘De unge mødre’, men hun gæster talkshowet, som bliver afholdt i anledning af seriens 10 års jubilæum og sendt lige inden sæsonpremieren.
Der er premiere på den nye sæson af ‘De unge mødre’ tirsdag d. 3. februar kl. 21.00 på Kanal4.
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.