'De unge mødre'-Martinna: Virkeligheden er anderledes end på tv

Den unge mor sætter pris på at vise sit liv frem, men understreger, at dagligdagen ikke er helt på samme måde, som programmet viser.

de unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 1. september 2015 kl. 14:56
Da den 21. sæson af ‘De unge mødre’ i tirsdags havde premiere, kunne seerne for første gang møde Martinna Petersen og hendes familie. Martinna lægger stor vægt på en blid opdragelse, hvor børnene spiser, når de vil, og sover, når de vil. Den kombination var klippet sammen på en måde, der ikke skildrede virkeligheden helt nøjagtigt.
– Det er klart, at programmet er klippet sammen, så det er spændende tv for seerne. Jeg kan sagtens se det finurlige i, at min nevø pludselig render rundt på køkkenbordet, og børnene ikke spiser sammen med os, siger Martinna til Realityportalen.dk og uddyber:
– Virkeligheden er den, at vi først spiste klokken 19:30 den dag. Normalt spiser vi omkring kl. 17:00-18:30, så børnene var sultne og trætte, og der stod en fotograf og filmede dem. Vi spiste sammen, og børnene legede, efter de var færdige med at spise. Men sådan fremstår det ikke i programmet.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg går ind for langtidsamning
Stor opbakning
Martinna lægger ikke skjul på, at hende og Mikkel opdrager sønnen Milan anderledes, end andre ville gøre. Alligevel oplever hun ikke negative reaktioner efter første program.
– Jeg har oplevet utrolig stor opbakning fra folk, som lever på samme måde som os, og fra folk, som synes vores livsstil er inspirerende. Jeg kan godt forstå, at andre synes, vi lever meget anderledes, og det er helt okay. Det har altid været vigtigt for mig at følge min mavefornemmelse, og derfor er jeg overbevist om, at det vi gør, er det mest rigtige for vores familie, fortæller hun.
Netop fordi hende og Mikkel lever anderledes end andre familier, har hun valgt at åbne dørene til deres hjem.
– Jeg vil gerne vise, at man også kan leve sit liv på en anderledes måde. Jeg taler med mange mennesker og kender til mange, som bakker op om mange af de værdier, vi lever efter. Det er personer, som jeg ser op til, og derfor hviler jeg utrolig meget i alt det, vi gør.
Se nye afsnit af ‘De unge mødre’ i aften på Kanal 4 kl. 20:00.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er de nye unge mødre
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.