'De unge mødre'-Martinna afslører: Fem-årige Milan meldt i skole

Den unge mor har taget en stor beslutning på sin søns vegne.

Af Emilie Holm Egebro - 3. juli 2019 kl. 09:04

De seneste år har Martinna Petersen fra ’De unge mødre’ gået hjemme sammen med sine to sønner, Milan og Elliot. De er her blevet hjemmeskolet af Martinnas søster Melanie sammen med Melanies tre børn.
Mens Melanie hovedsageligt står for undervisningen, passer Martinna sin blog, og det passer den unge mor rigtig godt.  For nyligt er Melanies ældste søn, Christian, dog startet i en almindelig folkeskole, da han selv havde efterspurgt det, så nu er det kun Melanies to yngste samt Martinnas to børn, der hjemmeskoles.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager dropper hjemmeskolen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Martinna fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinnas søster åbner op om kronisk sygdom
Ud af de fire børn er det reelt set kun Melanies søn Benjamin på seks år, der er i skolealderen. Efter sommerferien vil der derfor blive ført tilsyn til hans undervisning i hjemmet, så der kan blive holdt øje med, at han følger skolegangen for børn på hans klassetrin.
LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste
LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele
Martinna afslører dog nu, at det ikke kun bliver Benjamin, der officielt set kommer til at starte i skole:
– Milan starter i hjemmeskole efter sommer, sådan helt officielt. Han er kun fem år, så det er et år før tid, men det betyder egentlig bare, at der vil føres tilsyn allerede nu. Ellers gør det ikke den store forskel i vores hverdag, da han jo har gået i hjemmeskole de sidste to år. Dette har vi valgt, så ham og Benjamin kan følges ad. De er altid blevet undervist sammen, og det giver derfor rigtig god mening for os. Hvis drengene nogensinde skulle få et ønske om at starte i folkeskole, tænker vi, at det vil være en tryghed for dem at følges ad, forklarer Martinna på sin Facebook.
LÆS OGSÅ: Ung mor ville steriliseres: Nu er hun gravid
– Det er så vildt, at min lille skat allerede er så stor! Han er så sej, så nysgerrig og har så meget gå-på-mod. Han elsker at stave, tælle og lege med ord og tal. Det er så fedt at opleve. Jeg er så lykkelig over, at vi har fået skabt dette liv i vores lille bofællesskab, og at Melanie ønsker at tage så stor del i Milans skoleliv. Jeg er vildt taknemmelig altså.
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

Læs mere om