'De unge mødre'-Maria: Sådan stemmer jeg til valget

Maria Sebens har endnu ikke besluttet sig for et parti, men hun ved godt, hvilken blok der får hendes stemme.

Af Jonas Sand - 15. juni 2015 kl. 18:00

Maria Sebens fra ‘De unge mødre’ er en af de personer, der på torsdag træder ind i stemmeboksen for at sætte sit kryds ved årets folketingsvalg. Og selv om den unge mor ikke helt har fastlagt sig på et parti endnu, så ved hun godt, hvilken farve det skal være.
– Jeg har de røde i tankerne, da det er dem, der går mest op i de ting, som jeg er underlagt – f.eks. uddannelse. Men hvilket parti, jeg vil sætte min stemme på, ved jeg ikke endnu, lyder det fra Maria, der stadig mangler at sætte sig ind i flere ting. 
Jeg har ikke rigtig fulgt med i, hvad de forskellige partier går ind for endnu, men det vil jeg sætte mig ind i, når vi kommer lidt nærmere valget.
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Sådan stemmer jeg til valget
Samfundet er vigtigst
Når Maria Sebens sætter sig ned for at finde ud af, hvor hendes kryds i sidste ende skal placeres, ved hun godt, hvilket emne der er vigtigst for hende.
– Det vigtigste emne i dette års valgkamp er vores samfund. Min egen holdning er, at man kan ikke hjælpe andre, før man har hjulpet sig selv. Dertil skal det siges, at vi kan ikke hjælpe verden, før vi har hjulpet os selv.
– Selvom det er virkelig barskt, og jeg virkelig har en medfølelse over for dem, der rammes af de forskellige ting, så har vi en grænse for, hvad vi skal sende ud af landet. Og den grænse har vi allerede overskredet, lyder det klart fra den unge mor.

Se videoen, hvor Maria fortæller om sit liv med borderline-diagnose

 
LÆS OGSÅ: Amalie Kronil: Sådan stemmer jeg til valget
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor har fundet kærligheden
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.