'De unge mødre'-Maria raser: Hængt ud af eks-kæresten

Den unge mors eks-kæreste har hængt hende ud på Facebook og kaldt hende en dårlig mor.

Af Jonas Sand - 5. november 2015 kl. 12:23

Forholdet mellem ‘De unge mødre’-deltageren Maria Sebens og eks-kæresten Daniel, der er far til sønnen Jean, er ikke det bedste. Og det er ikke blevet bedre, efter den unge mor har fundet ud af, at han har hængt hende ud på nettet.
Maria står foran en flytning, og i den forbindelse har hun informeret ham om flytningen, men hun er ikke interesseret i at give ham den præcise adresse, som hun flytter til. Og det har hun en god grund til.
– Det har jeg valgt af hensyn til min kærestes og mit privatliv. Han har tidligere filmet mig uden min accept for at bruge det imod mig i statsforvaltningen. Han har krænket mig og ydmyget mig, så han er ikke velkommen i mit hjem på baggrund af hans handlinger, fortæller Maria til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor har fundet kærligheden
Ødelægger samarbejdet

Maria har fortalt eks-kæresten om flytningen, men hun ønsker ikke at oplyse den præcise adresse. (Foto: Privat)

Maria har fortalt eks-kæresten om flytningen, men hun ønsker ikke at oplyse den præcise adresse. (Foto: Privat)


Eks-kæresten er så utilfreds med, at han ikke må få den nye adresse, at han ifølge Maria har hængt hende ud i lukkede grupper på Facebook, der omhandler ‘De unge mødre’, hvor hun er blevet anklaget for at ødelægge samarbejdet mellem dem.
– Der er en i en gruppe, der har modtaget en anonym besked om, at jeg flytter og ikke vil udlevere min nye adresse. Det var så ikke svært for mig at finde ud af, hvem der er den anonyme person, da der kun er én person, der har fået det at vid, siger Maria, der ikke mener, at hun har gjort noget forkert.
– Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor han har valgt at gøre, som han har gjort. Jeg har prøvet at kontakte ham uden respons, og nu flød bægeret over for mig.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Graviditet fik mig fyret
“Jeg er rasende”
Maria Sebens er skuffet over, at eks-kæresten har valgt at hænge hende ud som en dårlig på nettet, så hun skulle forsvare sig selv.
– Jeg blev tosset. Ét er, at jeg er med i ‘De unge mødre’, men han tror, at han kan ramme mig på det. Min Facebook blev bare bombarderet med spørgsmål, og det var bare trættende. Selvfølgelig går man i forsvarsposition, og jeg forsvarede også mig selv. Det ville man altid gøre. Jeg var bare rasende på ham, fortæller Maria.
Den unge mor har svært ved at se, hvad problemet i hendes flytning er. Jean ser nemlig stort set aldrig sin far.
De ser ikke hinanden på nuværende tidspunkt. De har ikke haft kontakt siden den 26. maj, da han valgte at stoppe sit samvær og tage den igennem statsforvaltningen, hvor han fik tilkendt en time en gang om ugen.
Se flere billeder af den unge mor i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ung mor efter politianmeldelse: Jeg har det ad helvedes til
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.