'De unge mødre'-Maria: Det drømmer jeg om

Den unge mor Maria nyder livet med sin lille søn Jean, men hun har også drømme for fremtiden.

De unge mødre
Af Maiken Støvring - 6. maj 2014 kl. 16:15

Unge Maria blev tidligere i år mor til sønnen Jean. Hun er ikke sammen med faderen til barnet, og hun står derfor alene i dagligdagen. Men hun nyder den nye tilværelse.
– Livet som mor er et nyt kapitel i mit liv. Da jeg blev gravid vidste jeg, at nu var det slut med at være et barn. Nu skulle jeg være voksen og tage ansvar for de handlinger, jeg fortager mig.
Lige nu er Maria og Jean alene, men med tiden drømmer den unge mor om uddannelse og drømmemanden, der kan give lille Jean to søskende mere.
LÆS OGSÅ: Maria: Sådan går det med kæresten
Masser af støtte
Maria, der også har diagnosen borderline får masser af støtte af sin familie. Kort efter fødslen tog Maria hjem til sin mor, der er en stor hjæp for de to.
– Jeg boede der for at være i fred med familien, og for at give min mor tid med sit barnebarn. I St. Merløse hvor jeg til daglig bor, ville alle vide, at jeg var kommet hjem, inden jeg overhovedet var trådt ind i mit hjem, og jeg ønskede lidt fred.
Idag er den unge mor dog kommet hjem igen, hvor hun også bor med hunden Dyna. Maria har et tæt forhold til sin hund, men også den har taget godt imod Jean.
– Dyna er meget forsigtig og beskyttende overfor Jean. Hun har taget rigtig godt imod ham, og jeg er ikke i tvivl om, at hun vil beskytte ham, som hun beskytter mig, slutter hun af.
Se ‘De unge mødre’ hver tirsdag på Kanal 4 klokken 21.00.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.