'De unge mødre'-Malene sendt på skadestuen: Kunne være gået helt galt

Malene tilbragte noget af torsdagen på skadestuen, efter hun kom galt af sted med øjet.

de unge mødre
Af Jonas Sand - 1. juni 2015 kl. 8:45

Malene Christiansen – som deltog i ‘De unge mødre’ under navnet Inge Yvonne – var torsdag en tur på skadestuen. Hun kom galt af sted, da hun skulle forsøge at sætte falske øjenvipper på. Her gik noget galt, og limen endte inde i øjet.
Jeg puttede lim på selve vippen og satte den på øjet. Men da jeg skulle sætte den på, åbnede jeg øjet i ren refleks, og så endte limet direkte i øjet, fortæller Malene til Realityportalen.dk.
Jeg ved faktisk ikke helt, hvad der gik galt. Jeg tror bare, at jeg var ekstremt uheldig, lyder det fra den unge mor.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Malene: Sådan går det i dag

Malene skal gå med denne klap for øjet i de næste fem dage. (Foto: Privat)

Malene skal gå med denne klap for øjet i de næste fem dage. (Foto: Privat)


Endte på skadestuen
Hun skyndte sig at skylle øjet, men efter et stykke tid følte hun sig nødsaget til at kontakte skadestuen, der bad hende komme derind.
– Lægen valgte at bedøve mit øje, hvorefter han farvede det for at se, om der var nogle ætsninger. Det var der, men heldigvis var det ikke på selve hornhinden, men blot få millimeter fra, fortæller Malene, der føler sig heldig.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ung mor
Kunne være gået helt galt
Hvis ætsningerne havde været få millimeter længere til siden, var det gået helt galt, fortæller Malene. Nu slipper hun formentligt med at skulle gå med klap for øjet de næste fem dage.
Hvis det havde ramt horninden, ville det være endt meget mere galt. Jeg er bare glad for, at jeg kun skal gå med denne klap for øjet. Lægen sagde det ville gøre ondt og irritere de næste 5 dages tid, men derefter slipper jeg nok uden mén.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Natascha Lineas far vil i Folketinget
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra div