'De unge mødre'-Malene: Sådan går det i dag

Der er sket mange ting i den unge mors liv, siden hun trak sig væk fra tv-skærmen.

de unge mødre
Af Jonas Sand - 13. april 2015 kl. 11:55

Malene Christensen, som måske bedre er kendt som Inge Yvonne, blev kendt, da hun medvirkede i ‘De unge mødre’. Der er dog sket rigtigt meget i den unge mors liv, siden hun valgte at trække sig fra programmet.
Blandt andet blev Malene ramt af en depression og måtte indse, at hun ikke havde overskud til datteren Annabel, som i dag er blevet fem år.
– Jeg tog det sværeste valg nogensinde og anbragte frivilligt Annabel i netværkspleje ved min mor og stedfar. Det var ekstremt hårdt at skulle indse, men det var det rigtige at gøre, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Inge Yvonne har skiftet navn
Tog hårdt på datteren
Den frivillige anbringelse tog meget hårdt på datteren i begyndelsen, som ikke kunne forstå, hvorfor hun ikke kunne være sammen med sin mor hele tiden. Men Malene holdt fast i, at det var det rigtige valg.
– Det tog rigtig mange måneder, før hun begyndte at reagere positivt på samværene. Hun begyndte at forstå, at mor boede et andet sted, og at hun skulle besøge mig hver anden lørdag.
– Hun begyndte at glæde sig og fortælle om, hvad vi havde lavet, når hun blev hentet igen. Langt om længe kørte det bare. Jeg fik masser af ros af sagsbehandleren, og de kunne tydeligt se en forskel på mig nu, og hvordan jeg var for tre år siden, forklarer den unge mor.
LÆS OGSÅ: Tidligere Inge Yvonne: Derfor hedder jeg Malene
Fri af depressionen
Men det er langt fra kun datteren, som har gennemgået en positiv forvandling. På bloggen fortæller den unge mor, at hun i dag er kommet helt oven på igen.
-Jeg er 100 procent fri af depressionen, og jeg har fået masser af ny energi og overskud, er igang med uddannelse og ved at søge ny lejlighed, siger Malene.
Her kan du læse hele den unge mors blog-indlæg, hvor hun også har positive nyheder om Annabels far, som igen har lyst til at se sin datter.
LÆS OGSÅ: Inge Yvonne: Jeg er lettet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.