‘De unge mødre’-Luna skal være med i ‘Luksusfælden’

Der er knas i økonomien hos Luna Munk fra ‘De unge mødre’, derfor er et hold eksperter fra ‘Luksusfælden’ lige nu ved at hjælpe Luna på rette kurs.

Af Rikke Lynge - 15. september 2020 kl. 19:25

Luna Munk er kendt fra ‘De unge mødre’, men det bliver ikke det eneste tv-program, som Luna kommer til at medvirke i. Til næste år er hun nemlig deltager i TV3-programmet ‘Luksusfælden’, hvor personer med dårlig økonomi får hjælp af eksperter til at få lagt et budget, der stemmer overens med indtægten.

– Jeg har gjort mig mange tanker og overvejelser. Jeg ved, at økonomi er et kæmpe tabu, ligesom jeg ved, at folk vil tænke sit, men jeg kunne vælge at blive ved med at lukke øjnene eller gøre noget ved det, forklarer Luna til Realityportalen om, hvorfor hun nu snart kan ses i ‘Luksusfælden’.

LÆS OGSÅ: Luna om velgørenhedsløb: Det har kostet mig trofaste følgere og et venskab

Derudover offentliggør Luna i et Instagram-opslag, at hun afholder et event, der skal skaffe hende penge, så ‘Luksusfældens’ eksperter kan indgå forhandlinger med Lunas kreditorer på hendes vegne.

– Det bliver sådan, at alt, der er tilbage i huset, er ting, der kan købes. Jeg prøver at få det stillet pænt an, og måske det ikke lykkes som ønsket, men alt, der er, er ting, jeg ikke skal bruge. Eksperterne har bedt mig holde det her event og sælge så meget, jeg kan, så det gør jeg selvfølgelig, skriver Luna på Instagram.

LÆS OGSÅ: Underrettet til kommunen af Ditlev: Jeg føler mig stukket i ryggen

Luna får ikke brug for alle sine møbler, da hun flytter fra en 179 kvadratmeter bolig og ind i 85 kvadratmeter med sine tre drenge, derfor giver det god mening at sælge ud af overskydende inventar. Ifølge Luna sparer hun 6000 kroner om måneden ved at flytte til en mindre bolig.

Hun understreger dog overfor Realityportalen, at det ikke er eksperterne, der har bedt hende om at flytte, men at flytningen var igangsat på hendes eget initiativ, inden hun kom med i programmet.

Foruden salg af inventar lokker Luna sine følgere til sit event med drinks, snacks og fotobooth fra ‘My selfie’, hvor alle kan få et billede med Luna. Derudover kan alle få bogsignering på dagen.

LÆS OGSÅ: Linse har adopteret endnu en trebenet hund

Læs mere om Lunas event, der skal give ‘Luksusfældens’ eksperter mulighed for at lave forhandlinger på vegne af Luna, herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Instagram event ❤️ Så er det på lørdag at jeg holder mit instagram event og samler penge ind til luksusfældens forhandlinger . Eventet bliver fra 9.30 til 13. Det kommer til at foregå med drinks og snacks. Det bliver sådan at alt der er tilbage i huset er ting der kan købes, jeg prøver at få det stillet pænt an, måske det ikke lykkedes som ønsket, men alt der er, er ting jeg ikke skal bruge ❤️ derudover vil der være photobooth fra @myselfie.dk og mulighed for at tage sjove billeder både med mig og jeres veninder, jeg sender gerne og laver instagram tag til alle der kommer! Der er også bare mulighed for at sige hej og bogsignering, jeg håber bare gerne i vil komme 🙏❤️ Adressen er højtoftegade 2A, 8940 Randers sv . OBS der vil være håndsprit når man kommer ind, skulle der komme mange, kan det være i kommer indenfor i hold 😅❤️

Et opslag delt af Luna Munk (@lunamunk_blog) den

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

Læs mere om