'De unge mødre'-Luna er blevet student: Det skal snittet bruges til - Her & Nu

'De unge mødre'-Luna er blevet student: Det skal snittet bruges til

I dag kunne Luna ånde lettet op og trække huen over hovedet, da hun færdiggjorde sin HF.

Af Louise Vilsbøl - 25. juni 2019 kl. 19:25

Ved middagstid kom Luna Munk fra ‘De unge mødre’ ud fra sin sidste eksamen, som var i engelsk, og til trods for nervøsiteten forud for den sidste eksamen, så fik hun altså et fuldt ud acceptabelt resultat, og hendes veninde gav hende huen på.
– Det gik okay, jeg fik 4, jeg er utrolig dårlig til engelsk, så alt i alt er jeg godt tilfreds. Mit gennemsnit er på 8,4, fortæller en lettet Luna kort efter eksamenen og afslører, hvad resten af dagen skal gå med:
LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA
– Vi er nede i min mors kolonihave med alle mine venner, senere kommer drengene, og så skal vi lave bål i eftermiddag. På fredag holder jeg kæmpe fest.
Luna havde kameraholdet med fra ‘De unge mødre’, så man kommer nok til at kunne følge hendes første tid som nybagt student i den kommende sæson af programmet, afslører hun.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Luna fortæller om, at hun er blevet indkaldt til komunebesøg ,efter at faren til hendes børn har lavet en underretning på hende

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest

Har søgt ind på fire uddannelser

Selvom den lige nu står på fest og farver, så har den unge mor til tre ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene særlig længe. Hun skal nemlig allerede i gang med at læse videre efter sommerferien.
– Jeg har søgt ind på fire forskellige uddannelser: Idéhistorie, filosofi, anvendt filosofi og historie, med henblik på at læse en kandidat og journalistik, fortæller Luna.
Hendes førsteprioritet er idéhistorie, og hun har søgt ind på uddannelser i både Aarhus og Aalborg, men hun har ingen planer om at flytte fra hjembyen Randers, så hun kommer til at pendle til det kommende studie, uanset hvilken af de to studiebyer, der skal danne ramme om uddannelsen.
LÆS OGSÅ: Nu taler hun ud: Her er Martinnas store hemmelighed