'De unge mødre'-Louise: Vil ikke risikere flere rødhårede drenge

Selvom Louise gerne ville have en pige, så er tanken om fire rødhårede drenge for skræmmende til, at den unge mor vil have flere børn.

Af Line Clemmesen - 25. januar 2015 kl. 11:50

Louise Papanicolas var mødt op for at fejre ‘De Unge Mødres’ 10 års fødselsdag og gå på den røde løber. Her gav hun et indblik i, hvordan livet på Fyn går, og hvorfor der nok ikke kommer flere børn i familien.
Louise og kæresten Martin er nemlig ret afklarede omkring, at de ikke skal have flere børn. Der er drøn nok på med de tre drenge, og der skal også være tid til børnene, påpeger den unge mor.
– Vi er færdige med at få børn. Selvfølgelig ved man aldrig, hvad der sker. Men det er ikke noget i planerne. Selvom en lille pige da ikke ville være af vejen. Faren synes, at tre rødhårede drenge, det er nok. Man kan jo ikke være sikker på, om den næste bliver en rødhåret pige i stedet, siger Louise med et glimt i øjet og uddyber:
– Han (kæresten, red.) siger: ”Sæt nu, det bliver fire rødhårede drenge!”
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Kæresten er 17 år ældre
Lillebror bliver forkælet
Selvom parret ikke vil have fire rødhårede drenge, så nyder de de tre, som de har i forvejen. Marius, den mindste af sønnerne og den eneste, som Louise har med sin nuværende kæreste, er 18 måneder gammel. Og de to storebrødre, som Louise har fra et tidligere forhold, er rigtig gode overfor rosinen i pølseenden:
– De er simpelthen så glade for ham. Man kan godt mærke, at de er det ældre. Så de er simpelthen så gode ved ham, og han bliver godt forkælet, smiler den unge mor.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes afslører barnets køn
Har Louise fundet drømmejobbet?
Men selvom drengene er rigtig gode storebrødre, så er det altså ikke familieforøgelse men i stedet det nye job, der er fokus på lige nu. Louise er nemlig blevet færdiguddannet sygeplejerske og har fundet et arbejde i Odense.
– Jeg skal rigtigt ind i mit nye arbejde som operationssygeplejerske. Det er vist det vildeste, der skal ske i år, griner hun og fortsætter:
– Jeg håber, det er drømmejobbet. Det er svært at sige, når det stadig er så nyt. Jeg skal nok lige lidt mere ind i det.
LÆS OGSÅ: Louise fra ‘De unge mødre’ stortrives på Fyn
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.