'De unge mødre'-Louise: Færdig med uddannelsen

Louise Maria Papanicolas jubler ekstra meget i disse dage, for nu kan hun endelig kalde sig sygeplejerske.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. januar 2014 kl. 11:07

28-årige Louise fra ‘De unge mødre’ har knoklet ekstra hårdt de sidste tre et halvt år. Hun har både kæmpet for at færdiggøre sin uddannelse samt jongleret med to drenge, en graviditet samt en fødsel. Men hun nåede i går i mål, og kan nu prale af titlen som sygeplejerske.
-Det er helt fantastisk at være blevet færdig som sygeplejerske. Det er meget mærkeligt at tænke på, at det er en titel, jeg skal bære resten af livet. Jeg tror faktisk ikke, at det er gået op for mig endnu, siger Louise til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Falske ‘Paradise’-profiler hærger på facebook
En hård kamp
Den unge mor indrømmer også gerne, at det bestemt ikke har været en dans på roser at nå hertil.
-Jeg indrømmer gerne, at det til tider at været en hård kamp at nå både børn, lektier, praktik og alt det andet, som har fulgt mig de sidste tre et halvt år år. Men det har så meget været det hele værd, siger Louise, mor til tre drenge, og tilføjer:
-Men nu glæder jeg mig til igen at kunne fokusere på børnene, da de sidste par måneder har været meget hektiske.
LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg har ikke kæmpe gæld
Overvejede at udskyde uddannelsen
Selvom Louise har fulgt sin egen tidsplan, så var der et tidspunkt, hvor hun lige stoppede op og overvejede situationen en ekstra gang.
-Da jeg startede, var jeg da stensikker på, at jeg skulle afslutte uddannelsen nu, men da vi så blev gravide med Marius, blev jeg i tvivl, om jeg skulle holde barsel og dermed udsætte min uddannelse et halvt år. Men Martin og jeg besluttede i fællesskab, at jeg godt kunne gennemføre uddannelsen uden at holde barsel, fortæller Louise.
Og ikke nok med, at Louise er blevet færdig med uddannelsen til tiden, så har hun også fået job.
-Jeg begynder på mit nye job i starten af februar. Jeg skal arbejde på retspsykiatrisk afdeling, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud og opleve verden som sygeplejerske, afslutter hun.
Se nye afsnit af ‘De unge mødre’ på Kanal 4 den 4. februar klokken 21.00.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.