'De unge mødre'-Louise afslører: Ny fremtid i sigte

Louise Brylle og hendes to børn flytter med kæresten hjem engang i det nye år.

Af Jonas Sand - 10. november 2015 kl. 19:25

Kærligheden blomster igen mellem Louise Brylle og kæresten Jesper. I ‘De unge mødre’ har vi set, hvordan parret har været sammen on/off, men nu starter der et helt nyt eventyr for det lykkelige par.
– Vi flytter næste år. Selv om det bliver svært at forlade min barndomsby Toftlund, så er det ikke her, vi kan se en fremtid for vores liv, fortæller Louise til Realityportalen.dk, men den unge mor vil ikke afsløre, hvor de slår sig ned henne.
– Det kommer til at være en overraskelse for nogle folk, men ikke for alle. Men jeg vil ikke afsløre, hvor vi flytter hen. Der er mange, der elsker at følge os på tv, og jeg vil gerne fortælle historien der.

LÆS OGSÅ: Louise Brylle taler ud om livet på tv
Bedre skole til sønnen

Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Det er især sønnen Mads’ kommende skolegang, der ligger til grund for flytningen. (Foto: Janus Nielsen / Kanal 4)


Faste seerne af ‘De unge mødre’ ved, at Louise Brylle igennem serien har kæmpet meget for sønnen Mads, der til sidst fik diagnosticeret med adfærds-, sprog- og kommunikations-vanskeligheder. Og netop sønnen har spillet en stor rolle i beslutningen.
– Mads skal i en skole, hvor der ikke er så mange elever, da han kan have det lidt svært i store grupper. Vi har fundet en super god skole, hvor de tager hånd om hvert enkelt barn, hvilket er super godt, siger Louise.

– Der er også en økonomisk fordel, fordi jeg kommer tættere på min uddannelse. Rent arbejdsmæssigt er det også bedre. Når vi begge er færdige med at studere til sommeren 2018, så er der bedre jobmuligheder end i Toftlund.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Louise vil have et barn mere
En lys fremtid
Louise er vokset op i Toftlund, og det er her, hun har sine rødder. Men selv om det bliver svært at forlade sin barndomsby, så tager hun det ikke alt for tungt.
Det sværeste ved at forlade Toftlund er, at vi flytter væk fra mine forældre, som bor her.  Men vi er så tætte, at jeg er sikker på, at vi stadig vil have den forbindelse efter flytningen. Vi glæder os, og jeg vil kalde det en lys fremtid for vores lille familie, siger Louise.
Udover starten på et nyt liv, kommer fremtiden også til at byde på en familieforøgelse. Om fire år, når både Jesper og Louise er færdige med deres uddannelser, er det nemlig planen, at Mads og Julie skal have en lillesøster eller lillebror.
Følg Louise i aften på Kanal 4 kl. 20:00.
Se flere billeder af familien i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria raser: Hængt ud af eks-kæresten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.