'De unge mødre'-Katherina rejste 480 kilomter for babyshower

Den unge mor tog turen fra Jylland til Sjælland på en enkelt dag for at holde babyshower.

Af Emilie Holm Egebro - 9. november 2015 kl. 8:30

Tidligere på ugen tog ‘De unge mødre’-stjernen Katherina den ældste søn Alexzander under armen og drog afsted fra hjemmet i Jylland til veninden i København. I alt rejste den unge mor 480 kilometer på en enkelt dag, men det var ifølge Katherina hele turen værd.
– Min dejlige veninde Melanie venter et ønskebarn. Jeg var derfor helt sikker på, at hun ville blive glad for et babyshower  Jeg fik ideen, men problemet var, at jeg jo bor i Jylland og hun på Amager. Heldigvis viste det sig, at hendes mor og svigermor var fuldstændig med på ideen. Nøj, hvor blev jeg glad, skriver Katherina på sin blog og fortsætter:
– Heldigvis så defineres venskab ikke af afstand, og vi har tæt kontakt, selv om vi er adskilt. Jeg tog Alexzander med til København, og det var hele turen værd. Jeg vil aldrig glemme hverken hendes udtryk, glimtet i hendes øjne og hendes glæde over at se os allesammen.
Se galleriet af Katherina og familien øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina: Sådan går det med vægttabet
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina taler ud om hjemmefødsel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisse