'De unge mødre'-Katherina og Peter er blevet gift

Efter at have være kærester i flere år, og barn nummer to på vej, har parret valgt at gifte sig.

De unge mødre
Af Maiken Støvring - 18. december 2013 kl. 16:29

“Det er så yndigt at følges ad”, og det har Katherina og Peter nu også besluttet, efter at have været forlovet siden 2012. De blev nemlig gift den 13.12.2013.
– Vi blev gift, fordi vi elsker hinanden, og datoen blev Luciadag 2013, da Katherinas mormor fyldte 70 år, forklarer Peter til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Dagen forløb godt, trods sygdom fra Katherina og Alexzanders side. Men vi blev da gift alligevel.
LÆS OGSÅ: Ibi stopper på ‘Go’morgen Danmark’
Dejligt med fælles efternavn

Foto: Nutv.dk/SBS

Peter skal fejre deres femte jul sammen i år. (Foto: Nutv.dk/SBS)


Det er dog ikke fordi, at parret mener, der er en den store forskel på at være kærester og være mand og kone. Men der er alligevel et par ændringer, som begge synes er rare.
-Vi indrømmer gerne, at vi begge holder af at omtale hinanden som mand og kone. Der ligger også en vis stolthed i at have dørskilt med vores nye fælles efternavn på døren, som er “familien Søborg”, fortæller den stolte gom.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodte: Amanda Sisse: Elsker alt ved julen
Lækker december i vente
Det er ikke brylluppet, der forsøder juletiden hos parret. Der er flere gode ting i vente hos familien Søborg.
– December er i år en måned, vi fejrer på flere forskellige grundlag. Jeg er blevet forfremmet til souschef. Katherina venter vores andet fælles barn. Vi er blevet gift. Mikkel og Lucas fylder henholdsvis 8- og 9 år i december, og så er der selvfølgelig julen i sig selv, som børnene glæder sig til, forklarer Peter og fortsætter:
-Det er vores femte jul sammen, og i år skal den fejres med min svigerfar, hans kæreste og deres datter samt vores tre drenge og Katherinas bror, som i går kom forbi med juletræet.
Men også i dag er noget ganske særligt. Peters søn Lucas, som han har fra forholdet med den unge mor Christina, fylder 9 år.
– I dag fylder Lucas 9 år, og den dag er dagen, hvor stjernen når loftet på træet, og det er en dag, som Mikkel især har glædet sig til, slutter Peter af.
LÆS OGSÅ: Flotte fyr er forelsket
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.