'De unge mødre'-Katherina: Jeg skal føde i sorg

Katherina og Peter er blevet ramt af en stor sorg, kort tid før de igen skal være forældre.

de unge mødre
Af Jonas Sand - 29. juni 2015 kl. 11:55

Tiden nærmer sig langsomt den dag, hvor Katherina og Peter fra ‘De unge mødre’ igen skal være forældre. Men kort tid inden fødslen, er parret blevet ramt af en stor sorg. Det skriver de på deres blog.
-En kvinde med stor betydning døde fredag aften efter kort tids sygdom. Hun har lært mig alt fra kærlighed til Danmarks grimmeste gloser, og med en iver over endelig at kunne shoppe lyserødt, vidste vi begge, at den sidste shopping havde fundet sted. Min fantastiske mormor afgik ved døden omkring 20.45 fredag aften, skriver Katherina.
– Jeg håber på en god fødsel, for som det føles nu, så kommer jeg til at føde i sorg. Det her med at have døden og livet så tæt på hinanden splitter mig i to dele. Jeg er knust over tabet, men lykkelig over, at Mia snart joiner vores familie.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherinas baby-chok: Ingen hjerterytme
Fik sit største ønske opfyldt

Katherinas mormors største ønske var at opleve, at Peter og Katherina fik en datter. Derfor glædede parret sig meget til at afsløre nyheden på Mikkels (Katherinas søn, red.) ni-års fødselsdag.
Her havde de fået lavet en kage, der skulle afsløre kønnet på barnet, og hendes mormor fik æren af at skære for. Og det foregik ikke uden spænding.
– Da hun hørte, hvad kagen rummede af hemmeligheder, rystede hun så meget, at selv paletkniven dirrede. Der blev råbt, skreget, grædt og grint af glæde ved synet af det lyserøde kagesnas, skriver Katherina.
LÆS OGSÅ: Ærlige Katherina fra ‘De unge mødre’: Mit liv stoppede
Mindes hver år
Katherinas mormor betød meget for parret, og selv om hun nu er gået bort, så har parret stadig god grund til at mindes hende hvert eneste år.
-Peter og jeg valgte vores bryllupsdato ud fra hendes 70-års fødselsdag, som fandt sted den 13. december 2013.  Hun var glad og stolt over, at vi vil mindes hende hvert år på vores bryllupsdag, fortæller parret på bloggen.
HER kan du læse hele det rørende blog-indlæg, hvor Katherina fortæller meget mere om mormoren reaktion.
LÆS OGSÅ: Peter og Katherina: Sådan kom vi med i ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.