'De unge mødre'-Katherina har 10 års jubilæum

Den unge mor har deltaget i det populære program i et helt årti – og der er sket en hel del gennem årene.

Af Emilie Holm Egebro - 25. november 2015 kl. 11:55

Den 18. november var det 10 år siden, at den i dag 29-årige Katherina fik sin debut i det populære program ‘De unge mødre’. Og der er sket en hel del gennem årene.
Katherina har, foruden sønnen Mikkel (9), fået sønnen Mikas (6), blevet gift med Peter (31) og med ham fået tre fælles børn; Alexzander (3), Nicklas (1) og Mia (0). Selv er hun overvældet over, at der allerede er gået 10 år, siden hun første gang indtog de danske skærme.
– Det er underligt at tænke tilbage på. Jeg husker stadig nervøsiteten og spørgsmålene. Jeg husker, hvor mange gange, at jeg skulle gå frem og tilbage, før optagelsen var perfekte, og hvor sjovt, jeg syntes, det var. Nu skal jeg være kendt, hvor spændende. Jeg anede kikkert og kyse om, hvad jeg var på vej ud i, skriver Katherina på sin blog og fortsætter:
– For 10 år siden var jeg midt i et bad break-up med Mikkels far. Jeg stod og skulle finde lejlighed, skaffe depositum og forberede mig på et liv som enlig teenage-mor. Det lyder ret sørgeligt, og i dag forstår jeg godt, at jeg blev udvalgt. Nu er jeg; Mor til mange, hjemmegående, gift og manden arbejder.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Katherina rejste 480 kilomter for babyshower
Mødte Peter gennem programmet
Katherina og Peter mødte hinanden tilbage i april 2009 til en visning af ‘De unge mødre’ afsnit 200. At Katherina skulle møde sin nuværende mand på denne måde, kom som en overraskelse.
– Jeg havde aldrig nogensinde troet, at jeg skulle giftes med Peter fra ‘De Unge Mødre’. Hvis du havde sagt det til mig for 10 år siden, så havde jeg givet dig en fuck-finger, og bedt dig om at holde dig fra svampe, forklarer Katherina og tilføjer:
– Men her er vi så. Seks års forhold. Snart to års ægteskab og tre børn senere. Mikas bor fortsat hos sin far på Fyn, og Peters søn Lucas (10) bor fortsat hos sin mor på Sjælland, men jeg har en drøm om, at alle børnene får kontakt til hinanden en dag.
Se galleriet af Katherina øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Ærlige Katherina fra ‘De unge mødre’: Mit liv stoppede
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.