'De unge mødre special': Kampen for at blive mor

Natascha Linea og kæresten Bent kan snart opleves i en særlig udgave af ‘De unge mødre’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. januar 2014 kl. 14:08

Drømmen blev for alvor knust for unge Natascha Linea og kæresten Bent, som tilbage i august 2013 fik tvangsfjernet deres kun fem dage gamle datter.
Hele kampen om at få datteren Lia tilbage trak i langdrag, men endte dog med, at parret fik datteren hjem. Nu kan seerne snart følge den unge mor, når Kanal 4 viser hele historien om Natascha Lineas kamp for sin nyfødte datter i den hjerteskærende reportage ‘De unge mødre Special: Kampen for at blive mor, som vises den 28. januar kl. 21.00.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Lille Lia er blevet tvangsfjernet
Værste oplevese
Kanal 4 går bagom den gribende historie om tvangsfjernelsen af Natascha Linea og Bents datter, Lia, og deres fælles kamp for hende. Én kamp, som Natascha Linea selv beskriver, som den værste oplevelse i sit liv:
-Vi tænkte bare på at få hende hjem! Selvom vi var kede af det, så skulle vi holde sammen, så vi kunne få vores datter hjem igen, udtaler Natascha Linea i en pressemeddelelse fra SBS.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea får datteren hjem
Kaare Sand søger svar
I programmet skildrer Kaare Sand familien i deres jagt på en fælles fremtid. Han søger svar hos fagfolk, og følger Nastacha Linea og hendes advokaters kamp i Ankestyrelsen. Et besøg, som resulterer i det brev, der giver det unge par muligheden for igen at vise sig som egnede forældre. Natascha Linea nåede at undvære sin datter i næsten tre måneder, men i dag er den fem måneder gamle Lia endelig hjemme hos sine unge forældre.
-Det er dejligt at have Lia tilbage. Hun kan allerede nu sætte sig op og stå, når vi tager hende i hænderne. Hun triller rundt på gulvet, og hun er en glad pige. Lia græder næsten kun, når hun er sulten, siger Natascha Linea.
Se teaseren for programmet HER.
Følg med, når ‘De unge mødre special’: Kampen for at blive mor bliver vist den 28. januar klokken 21.00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ser mine tænder ud, som de gør
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.