'De unge mødre'-June: Her er hun i dag

Der er sket meget i Junes liv, siden hun medvirkede i ‘De unge mødre’.

Af Jonas Sand - 22. april 2015 kl. 10:05

Kan du huske June Andersen, som deltog i den tredje sæson af ‘De unge mødre’? Dengang var hun kærester med Hans Kristian og boede i Asaa, men meget er sket siden.
I dag er efternavnet skiftet ud, så det matcher efternavnet på hendes nye mand, Christian Hyldig, som var hendes personlige træner, da parret mødte hinanden. De to har fået to børn – udover de to børn, som June har fra tidligere forhold.
 

 
Selv om den unge mor ikke længere er sammen med Hans Christian – faren til hendes første barn , så har de to fortsat tæt kontakt og et godt samarbejde om datteren.
June fortæller til Realityportalen.dk, at hun har det rigtigt godt og er i gang med en uddannelse. Men hun har ikke ønsket at medvirke i artiklen, da hun er kommet videre med sit liv.
LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’
 
Se June og Hans Kristian fra ‘De unge mødre’ herunder:

Træner sammen
På sin Youtube-kanal viser Christian, Junes nye mand, at han er i glimrende fysisk form.

 
Christian var Junes personlige træner, og i den forbindelse har han også lagt en video ud af ‘De unge mødre’-deltageren, mens hun træner.

 
LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor får barn med kriminel
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så mange af ‘De unge mødre’ har to fornavne
LÆS OGSÅ: ’De unge mødre’ i krise: Seerne flygter
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.