'De unge mødre'-Julie slår fast: Nu er det slut!

Julie og Tim er igen gået fra hinanden, og denne gang er det for alvor.

Af Jonas Sand - 20. juli 2015 kl. 19:25

De har haft et on-/off-forhold i et stykke tid, men nu går det ikke længere. Den konklusion er Julie Boraso Heinesen fra ‘De unge mødre’ kommet til, når samtalen falder på hendes forhold til eks-kæresten Tim.
Parret fandt ellers sammen igen, efter Realityportalen.dk kunne afsløre, at de var gået fra hinanden. Men nu er det helt forbi.
– Det er helt slut for alvor. Vi har ikke rigtig snakket sammen i et godt stykke tid, og vi har heller ikke har set hinanden i en måned. Så det er egentligt bare det, der er sket, slår Julie fast over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny jubler: Nu får jeg tid med min datter
Op på hesten
Julie og Tim havde længe haft problemer i forholdet, og allerede et stykke tid, før de to gik fra hinanden, dukkede der flere problemer op. Til sidst blev det for meget for Julie, der nu vil se fremad.
– Jeg er bare træt af at gå og være ked af det. Så nu er det på tide at komme op på hesten igen, så man kan begynde at se positivt på tingene igen, siger Julie, der har planer om at hygge med datteren.

Vi skal bare hygge om hinanden, Melia og jeg, indtil det begynder at blive hverdag igen, og vi skal til at i skole og vuggestue.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kristina: Marcus ser ikke sin far
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.