'De unge mødre': Julie og Victoria har sluttet fred

De to unge mødre har valgt at lægge skænderierne på hylden.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 22. januar 2015 kl. 11:17

Sammenholdet blandt mødrene i ‘De unge mødre’ er stærkt. Men der opstod drama mellem Victoria Damkjær og Julie Boraso, da Sonny Ditlevsen begyndte at danne par med Victoria. Sammen med Julie har Sonny nemlig datteren Melia, og derfor kom der kurrer på tråden, da Sonny skiftede en ung mor ud med en anden. I dag har de to unge mødre sluttet fred.
– Jeg valgte at tage initiativet og skrive til Julie, fordi jeg syntes, det hele var kørt lidt af sporet. Sonny og jeg havde ikke været kærester i tre måneder, så jeg ville egentlig bare have det ud af verden, siger Victoria til Realityportalen.dk.
At Victoria valgte at “række hånden ud”, som Julie udtrykker det, sætter Julie stor pris på.
– Der er ingen grund til at bære nag. Det er utrolig dejligt, at vi nu kan snakke sammen igen. Vi er jo som en stor familie. Victoria og jeg går igennem de samme ting, og hun kan forstå nogle ting, som andre ikke kan.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’: Slut mellem Sonny og Victoria
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Se min kærlighedstatovering
Håber på et bedre venskab
At forholdet mellem Victoria og Sonny nu er fortid har haft betydning for, at Victoria valgte at skrive til Julie, erkender hun. Mange af skænderierne mellem de to unge mødre skyldtes nemlig Sonny.
– Julie betyder meget for mig, da vi har haft vores op- og nedture. Vi var ikke særlig tætte, før alt det med Sonny skete. Men nu er det jo helt anderledes. Vi kan rigtig godt sammen og har mange af de samme meninger og holdninger, siger Victoria og understreger:
– Jeg håber, at vores venskab bliver meget bedre end før. Som sagt havde vi ikke helt så meget tid til at lære hinanden at kende, inden Sonny kom ind i billedet.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Julie: Victoria har mødt Melia
Fortryder dramaet
Både Julie og Victoria er i dag glade for, at de nu har lagt fortiden bag sig og i stedet skabt muligheden for at godt venskab.
– I dag fortryder jeg dramaet, fordi det var så unødvendigt. Victoria er ked af, at hun ikke var ærlig. Det er dårlig stil, og hun skulle have været ærlig, men det bunder alt sammen i en masse løgne. Jeg fortryder det store drama, som også var på de sociale medier, siger Julie.
Victoria er enig.
– Alt det drama, der var mellem os, må meget gerne blive i fortiden.  Nu har vi begge Sonny i bakspejlet, og det forbinder os på en eller anden måde. Drama er forfærdeligt, og jeg er rigtig glad og lettet over, at vi har redt trådene ud, slår Victoria fast.
LÆS OGSÅ: Victoria: Derfor er jeg med i ‘De unge mødre’ igen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.