'De unge mødre'-Julie: Min nye kæreste gør mig glad

I sæson 19 af ‘De unge mødre’ skal vi igen møde Julie Boraso Heinesen og datteren Melia.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 18. august 2014 kl. 10:47

Det populære dokumentar-program ‘De unge mødre’ er nu klar med den 19. sæson, hvor seerne igen kan følge med i 19-årige Julie Boraso Heinesen og datteren Melias liv.
Da seerne første gang stiftede bekendtskab med Julie og lille Melia i sæson 18, var den unge mor kærester med Melias far Sonny. Men de to er ikke længere sammen, da Julie Boraso Heinesen endte med at være Sonny utro.
Men nu er der en ny fyr, som får Julie Boraso Heinesens hjerte til at banke, fortæller hun til Realityportalen.dk.
– Min nye kæreste hedder Tim, og vi har været sammen i lidt over fire måneder nu. Han gør mig så glad, og han giver mig så meget positiv energi, siger Julie om sin nye 19-årige kæreste.
LÆS OGSÅ: Trekantsdrama i ‘De unge mødre’
Langdistance-forhold
Det ny-forelskede par mødtes over Facebook, hvor de begyndte at skrive sammen. Det blev til et møde, og de to turtelduer har været uadskillige siden. Og det selv om, at der er mange kilometer mellem dem.
– Tim bor på Fyn, og jeg bor i København, så enten tager jeg til Fyn, eller han kommer til København i weekenderne. Det er lidt hårdt med afstanden, men det er også meget godt, at vi så kan savne hinanden, siger Julie Boraso Heinesen.
Hun fortæller også, at Tim har mødt Melia, og at de to kommer godt ud af det sammen. Men seerne skal ikke regne med at se Tim i ‘De unge mødre, da han ikke ønsker at være en del af programmet.
Tim er netop rejst på udveksling, hvor han skal være væk i seks måneder.
Den helt nye sæson af ‘De unge mødre’ har premiere tirsdag den 19. august kl. 21.00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sine: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.