'De unge mødre'-forældrepar beskyldt for socialt bedrageri: Nu svarer de igen - Her & Nu

'De unge mødre'-forældrepar beskyldt for socialt bedrageri: Nu svarer de igen

Et blogindlæg førte til spekulationer om socialt bedrageri. Nu svarer det tidligere ‘De unge mødre’-par Peter og Katherina tilbage.

Af Louise Andersen - 22. august 2017 kl. 19:25

Det kom som et chok for mange, da Peter og Katherina Søborg fra ‘De unge mødre’ pludselig offentliggjorde, at de var blevet skilt efter tre og et halvt års ægteskab.
Men nu fortæller parret, at de stadig deler adresse, for selv om de to hverken er gift eller kærester, så bor de stadig sammen – og det har de planer om at blive ved med.  Det skriver Peter på deres fælles blog.
LÆS OGSÅ: CHOK: Natascha Linea stopper i ‘De unge mødre’ – igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det så ud, da Peter og Katherina blev gift.


LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg har fejlet rigtig meget med Kyle
Det fik straks flere læsere til at spekulere i, om parret var ude i socialt bedrageri, om skilsmissen i virkeligheden bare var løgn, og at de modtager ydelser, de ikke er berettiget til. Men alt det afviser Peter blankt i et nyt indlæg på bloggen.
– Men sagen er, at vi på ingen måde snyder. Vi modtager ikke ydelser, som vi ikke er berettiget til, og kommunen ved udmærket godt, at vi bor sammen, men ikke er gift. Og fordi vi ikke tilbageholder informationer fra det offentlige, gør vi ikke noget forkert, skriver han og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Geggo om Nadia Shila: Mit mor-hjerte græder
– Ingen ekstra børnepenge, ingen forhøjet børnetilskud og ingen tilskud til børnepasning!
Peter tilføjer i øvrigt, at det ville være dumt at fortælle på bloggen, hvis de var ude i at snyde sig til ekstra penge.
Du kan læse resten af indlægget her
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Få første glimt af den nye ‘De unge mødre’-sæson
LÆS OGSÅ: Efter skilsmissen: ‘De unge mødre’-par tilbudt tilbudt nyt tv-program
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.