‘De unge mødre’-far bliver hjemmegående

‘De unge mødre’-familien elsker deres alternative livstil, der snart indebærer endnu en hjemmegående forælder.

Af Lykke Buhl - 3. marts 2021 kl. 13:00

I ‘De unge mødre’-deltageren Cellina Martinnas veganske familiekollektiv på Djursland vil der for fremtiden være endnu en hjemmegående forælder. Martinnas mand Mikkel, 28, har nemlig efter snart et års barsel med parrets yngste søn Luca sagt sit job som pædagog op for at fortsætte med at hellige sig familien, der også tæller sønnerne Milan og Elliot på snart 7 og 4 år.

– Det sidste års tid har uden tvivl været et af vores livs bedste. Den rutine, vi har fået skabt herhjemme, fungerer så godt, og det hele går bare op i en højere enhed med hjemmeskolen, min virksomhed og ikke mindst alt den dyrebare tid sammen, forklarer Cellina Martinna på sine sociale medier om beslutningen bag, at Mikkel for fremtiden vil være hjemmegående.

LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne

Cellina Martinna arbejder hjemmefra som influencer, og indtægterne herfra er heldigvis nok til at forsøge familien.

– Jeg er meget, meget taknemmelig over, at det kan lade sig gøre, og jeg føler virkelig, at vi har fået skabt det liv, som vi så længe har drømt om. Frihed og tid sammen er den største prioritering for os og særligt imens børnene er små, og derfor giver det bare så god mening for os, understreger den 26-årige unge mor.

LÆS OGSÅ: Gravide Caroline Wozniacki skadet på skiferie

Cellina Martinna har dannet par med Mikkel i otte år, og familien bor sammen med Martinnas søster Melanie, hendes mand Daniel og deres tre børn Carla, Benjamin og Christian i et familiekollektiv, hvor maden er vegansk, og alle børnene bliver hjemmepasset eller -skolet.

– Vi ved ikke, hvad fremtiden bringer, men vi ved, at det vi gør lige nu, gør os lykkelige helt inde i maven, og dét følger vi, slutter Martinna sit opslag.

Herunder kan du se opslaget, hvor Martinna deler den glædelige nyhed

En stor beslutning er truffet i vores lille familie! 👨‍👦‍👦 Jeg har glædet mig så meget til, at dele denne store nyhed…

Slået op af Cellina MartinnaTirsdag den 2. marts 2021