'De unge mødre' er tilbage med STORE ændringer

Om præcis én uge kommer 28. sæson af ‘De unge mødre’, men det bliver med en masse ændringer.

Af Louise Vilsbøl - 28. juni 2019 kl. 12:44

Fredag d. 5. juli er der premiere på en helt ny sæson af ‘De unge mødre’, men alt er bestemt ikke, som det plejer at være, når mødrene vender tilbage i den 28. sæson af programmet. Det er nemlig kunpå online-kanalen DPlay, at programmet kommer til at køre henover sommeren.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet
På premieredagen vil de første fire afsnit komme ud, og herefter kommer der to nye afsnit om ugen. Efter sommerferien vil programmerne også få premiere på Kanal 4. Afsnittene på nettet vil være kortere, end vi kender det fra tv. De varer kun 21 minutter hver, og hos Discovery Networks glæder de sig til at vise deres nye format.
LÆS OGSÅ: CHOK: Nadia Shilas datter hentet af ambulance efter uheld
– Programmet ’De unge mødre’ har kørt igennem 19 år med stor succes og er i dag Danmarks længst kørende reportageserie. En af årsagerne til, at serien stadig er en stor succes og har så mange trofaste seere, tror vi blandt andet skyldes, at vi hele tiden har videreudviklet og fornyet programmet. I sæson 28 har vi blandt andet valgt at lave flere programmer, end vi plejer og komprimeret længden, så afsnittene nu føles endnu mere actionpacked. Hertil kommer, at flere og flere ser ’De unge mødre’ på Dplay, og her fungerer de kortere formater godt, fortæller Birgitte Moesgaard, som er redaktør på De unge mødre fra Discovery Networks Danmark.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens fra ‘De unge mødre’ er gravid: Tvunget til at afsløre nyheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nickis ekskæreste Line forsøger at lave kartofler i en plastikpose i ovnen, men der er noget helt helt galt.

LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA

Flere ændringer i sæson 28

De kortere programmer på Dplay er dog ikke de eneste ændringer, der er i den kommende sæson, her er der nemlig også store ændringer i indholdet. Tidligere har man fulgt mødrenes liv hver for sig, men nu vil de mødes og lave ting sammen i hvert afsnit.
– Seerne elsker ’De unge mødre’ og har fulgt dem i tykt og tyndt i mange, mange år. Det faktum, at mødrene imellem hinanden har dannet venskaber, gav os en åbenlys mulighed for også at se dem i hinandens samvær. I sæson 28 kan man opleve mødrene, som vi kender dem, men også på kryds og tværs, hvor der bliver delt erfaringer, fortæller Birgitte Moesgaard og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-datter i kørestol efter uheld
– Martinna søger støtte hos Nanna i forhold til at få gjort lidt ekstra ved udseendet, Simone bliver meget rørt, da de andre piger overrasker hende med et babyshower, og vi er med når Sasja og Andreas inviterer Nanna-Johanne og Michael til parmiddag.
Alt tyder på, at der er lagt op til en storslået sæson af ‘De unge mødre’, hvor man får helt nye sider af mødrene at se – og så dukker der også et par nye mødre op, som vi præsenterer jer for i næste uge.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens mindes afdød søn med tatovering