'De unge mødre': Det ønsker vi os af 2019 - Her & Nu

'De unge mødre': Det ønsker vi os af 2019

Her kan du læse, hvad en række nuværende og tidligere deltagere fra reportageserien håber, at 2019 byder på.

Af Jonas Sand - 1. januar 2019 kl. 19:25

2018 er netop blevet afsluttet, og et nyt år blev i nat sat i gang. For mange betyder det nytårsforsætter og store drømme for det nye år, og sådan forholder det sig også hos ‘De unge mødre’-deltagerne.
Herunder kan du læse, hvad en række af de tidligere og nuværende deltagere fra reportageserien drømmer om.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er premieredatoen på ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se en række sjove fraklip fra ‘De unge mødre’:

LÆS OGSÅ: Ung mors store drøm: Nu vil jeg giftes!
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
Nanna-Johanne:

Nanna-Johanne. (Foto: Discovery Networks Danmark/Krestine Havemann)


– Vi har kun det sædvanlige – at spise sundere og være flittigere med vasketøjet, griner Nanna-Johanne.
Louise:
– 2019 bliver et virkelig skønt, men også presset år – i hvert fald for mig. Næste år til maj har vi étårs-bryllupsdag, hvilket jeg ser meget frem til. Vi har børnenes fødselsdage, som også virkelige vigtige og dejlig dage. Mads fylder ni år til februar, så vi er allerede ved at tænke på gaver til ham, fortæller Louise Brylle.

Louise Brylle. (Foto: Krestine Havemann)


– Derudover er jeg godt i gang med uddannelsen igen, og jeg har nu kun ét år tilbage og skulle om ét år gerne næsten være færdig med at skrive bachelor, så jeg kan stå uddannet januar 2020. Derfor er mit primære fokus i år 2019 at få færdiggjort det, så jeg kan komme godt i mål.
– Vi har ingen nytårsforsætter herhjemme, da jeg faktisk ikke har tid til at tænke på det. Det kan altid komme i 2020, griner hun.

Simone. (Foto: Krestine Havemann)


Simone:
– Jeg skal lære at arbejde med mig selv omkring mit selvværd og lære at tænke på mig selv, i stedet for altid at sætte alle foran mig selv.
Melissa: 
– Uh ja, drømme og mål er der mange af. Der er nærmest ikke andet. Joshua bliver ti år, og det jo kæmpestort. Justin bliver tre år, Jordan bliver ét år, René bliver 33, og jeg bliver 30 Og lige efter har René og jeg tiårs-dag, siger den unge mor, der håber, at 2019 også byder på både vægttab og et bryllup, siger Melissa og fortsætter:

Melissa. (Foto: Malene Porup)


– Foruden at smide mine 55 graviditetskilo – jeg nåede aldrig at smide alt fra Justin, og jeg vil rigtig gerne tabe mig – så vil jeg giftes. Intet overdådigt prinsessebryllup – bare småt og intimt, måske i udlandet.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste
Maria Sebens: 

Maria. (Foto: Janus Nielsen/Discovery Networks Danmark)


– Jeg håber, at 2019 giver mere positiv energi og mere glæde, end 2018 har gjort, siger Maria og fortsætter:
– 2018 har været et svært år på mange måder. Der har været meget svigt, smerte og uroligheder, men selvfølgelig har der også været glæde. Desværre ikke meget, men der har været glæde. 2018 har haft sine udfordringer, og jeg håber på, at 2019 bliver et mere positivt år, siger den unge mor, der ikke ønsker at uddybe, hvilke problemer hun har haft i 2018.

Maria. (Foto: Malene Porup)


Maria:
– Vi skal nyde hinanden og få alt til at fungere på en bedre måde, så vi har mere tid til vores børn. Niklas starter i skole fremfor butiksarbejde, og så arbejder vi på at få en bil mere. Han skal læse VUC og så videre op pædagoguddannelsen.
Mieke:
– Jeg ønsker, at Tikiri kommer – ikke rigtig andet for at være ærlig, siger den unge mor om kærester, der er fra Sri Lanka, men har boet i London i de seneste fem år. Han vil gerne til Danmark, men det har endnu ikke været muligt, og Mieke ved heller ikke, om det kommer til at ske i 2019.

Mieke. (Foto: Kanal 4)


– Vi må vente at se, til vi kommer til, at han får sit visum tilbage og pas. Det er, fordi man ikke kan få det, før man har boet der i fem år, og det tager fire måneder at ligesom få sit visum, nårman har søgt. Han bør have det omkring april.
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter hård fødsel: Jeg måtte i fuld narkose
LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor stopper i ‘De unge mødre’
Sandra:
– 2019 bliver et år, hvor vi som familie skal opleve en masse nyt og holde ferie i vores campingvogn – og bare nyde vores liv sammen. Og som alle andre, ønsker jeg også at blive bedre til at gå i fitness. Men nu må vi se, griner Sandra.

Sandra. (Foto: Janus Nielsen)


Heidi:
– Mit nytårsforsæt er at fortsætte i det gode spor – blandt andet med mit musik, siger Heidi om det musikprojekt, hun er i fuld gang med og tidligere har fortalt Realityportalen, at man formentlig får lov til at høre mere til i 2019.

Heidi. (Foto: Kanal 4)


– Vi håber ikke på at tjene noget bestemt beløb. Vi må se, hvad folk synes om det, efterhånden som vi får musikken udgivet. Budskabet i teksterne er vigtigere. De handler om hele vores rejse herover – hele vores kamp fra at være hjemløse til at kæmpe os ind, og alt det vi har set i et helt andet perspektiv som hjemløse, sagde Heidi om sit projekt og fortsatte:
– Det er ting, alle kan relatere til – ting, som folk selv har oplevet, eller kender nogen der har oplevet eller har set! Den ene sang hedder ‘Instagram song’, den anden hedder ‘Sit’n on a Highway’, den tredje hedder ‘The Bushman’, og den fjerde hedder ‘Lost boy’. Og så er der tre mere.

Hannah har sin egen piercing-butik ‘Bellmod Piercing’.
(Foto: Malene Porup)


Hannah:
– Det er ikke noget, jeg har tænkt over. De nytårsfortsætter, jeg sætter for året, plejer normalt ikke at holde, så næste år bliver taget imod, som det nu kommer, og så glæder vi os til at se, hvad fremtiden bringer af gode oplevelser.
Glennie:
– Det er, at jeg bliver frisk. Men jeg er lykkelig, fordi jeg er sammen med Christian, fordi han får mig til at rumme det, fortæller Glennie, der for nylig stod frem og fortalte Realityportalen om sin hårde kamp med sygdom, der har sendt hende i kørestol.

Glennie og Christian sammen med børnene Emma og Alexander. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg har forsøgt selvmord mange gange
LÆS OGSÅ: Bubber er fan: Derfor elsker jeg ‘De unge mødre’