'De unge mødre'-deltager skal giftes: Drømmer om stort prinsessebryllup

Der er sket en masse hos den unge mor, siden hun stoppede i reportageserien.

Af Jonas Sand - 8. september 2019 kl. 18:58

I 2017 fik ‘De unge mødre’-seerne lov til at følge med i livet hos Natali fra Hørsholm med børnene Milan og Melina. Det varede dog kun i få afsnit, før hun over for Realityportalen afslørede, at hun havde valgt at stoppe i reportageserien igen.
– Jeg har ikke tænkt mig at lave mere ‘De unge mødre’ lige nu. Jeg holder en pause og skal fokusere på min skole, så jeg kommer ikke til at få så meget tid, fortalte Natali, som ikke vidste, om hendes exit ville blive permanent.
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-stjerne er gravid: Vi venter en …
Indtil videre er hun i hvert fald ikke vendt tilbage til skærmen, men siden er der sket en hel del hos den nu 23-årige kvinde. Sammen med sin nye kæreste blev hun mor igen for ét år siden, og så ligger der et bryllup og venter på parret i fremtiden. Generelt er den unge mor bare lykkelig, fortæller hun til Realityportalen.
– Hos os går det faktisk rigtig godt. Jeg er blevet forlovet, og vores mindste er fyldt ét år og er startet i vuggestue, siger hun og fortæller, at både hende og kæresten også for alvor er kommet ud på arbejdsmarkedet.
– Min forlovede er blevet færdiguddannet og har fået nyt job i Farum. Jeg har selv – her efter barsel – fået nyt job i Matas’ webshop-lager, som nu ligger i Humlebæk, lyder det fra hende.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslørede sønnens navn: Nu har hun ændret det

Klar til prinsessebryllup

Selve forlovelsen ønsker den tidligere ‘De unge mødre’-deltager ikke at fortælle alt for meget om.
– Jeg kan sige, at det skete den 14. februar, men mere siger jeg ikke, lyder det hemmelighedsfuldt fra Natali.
Parret er endnu ikke gået i gang med de store bryllupsplaner og har ikke datoen på plads. Men noget ligger helt fast for hende.
– Bryllup har vi ikke snakket om endnu – andet end at det skal være stort og prinsesseagtigt i en stor kjole i en kirke, siger hun og fortæller, at hun altid har drømt om et stort bryllup.
– Ja, altid! Jeg tegnede mine drømmekjoler, da jeg var lille! Og det har altid være min helt store drøm, lyder det fra en glad Natali.
LÆS OGSÅ: Mén efter deltagelse: Derfor trak deltager sig fra ‘De unge mødre’

Nyder nyt job

For Natali startede der også en ny hverdag, da hun den 28. august sagde farvel til barsel og hej til arbejdsmarkedet. Her startede hun i Matas’ webshop-lager.
– Jeg skal pakke folks varer i kasser til dem og lægge varer på plads på lageret og sådan noget, siger den unge mor om sit nye job, som hun i den grad nyder indtil videre.
– Jeg er superglad for det! Min chef og mine kolleger er de bedste. Så jeg kunne ikke bede om mere.
Også den unge mors yngste datter har startet en ny hverdag i vuggestuen, og Natali fortæller, at den lille pige har det godt.
– Det går godt med hende. Hun er en meget klog pige, som allerede kan sige mange ord som far, mere, op, ned, mad, nej og ja og så videre, siger den stolte mor.
Tiden vil vise, om det i fremtiden bliver til en gensyn med den lykkelige Natali på skærmen.
SE DEM HER: Højgravid ‘De unge mødre’-deltager fik taget nøgenbilleder