‘De unge mødre’-deltager gravid igen

Lykken tilsmiler endnu en gang den unge mor.

Af Louise Vilsbøl - 23. november 2022 kl. 18:55

Michelle Ellekær blev kendt i ‘De unge mødre’ for godt fem år siden, men hun trak sig efter to sæsoner, mens hun var gravid med sit og kæresten Caspers andet barn. Det skete, fordi hendes CPR-nummer blev vist på tv, mens hun havde kameraholdet med til scanning.

LÆS OGSÅ: Lettet ung mor: Jeg tror, jeg har aborteret

Efterfølgende har man kunnet følge Michelle og familiens liv på Instagram, hvor hun deler ud af hverdagen. Det er også her, hun afslører, at der familien har fået vokseværk.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

– Tænk, at jeg endnu engang får lov at elske en, som jeg elsker jer. Snart tager vi hul på 9. år sammen, og i maj 2023 skal vi være forældre for 3. gang, skriver Michelle på Instagram til en sød video, som kan ses nederst i artiklen.

Den unge mor afslører på sin story, at hun næsten er sikker på, de får en dreng mere, og her mangler hun inspiration til drengenavne, så det søger hun hjælp til. Pigenavnet er dog allerede på plads, hvis Michelle ikke får sin tredje dreng. Casper og Michelle er i forvejen forældre til Elliot på 6 og Sander på 4.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Under en spørgerunde på Instagram fortæller Michelle, at hun er 13 uger henne i graviditeten, og at hun denne gang har været meget plaget af både kvalme og uren hud. Ingen af delene har hun været plaget af i sine første to graviditeter.