'De unge mødre'-deltager er blevet mor til tre

Sasja har fundet sammen med ekskæresten igen, og nu har de fået endnu en datter.

Af Louise Vilsbøl - 21. november 2019 kl. 19:25

Sasja Vistisen var blot 16 år gammel, da hun med sin 6 måneder gamle datter på armen for første gang tonede frem på skærmen i ‘De unge mødre’. Hun var enlig mor, fordi hun var blevet uvenner med Georg, Annalias far, i 20. uge af graviditeten om, hvorvidt han skulle betale børnepenge eller ej.
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation
Graviditeten var ikke planlagt, men det var kærlighed ved første blik, da Sasja mødte datteren. Få år senere sprang Sasja ud som lesbisk og fik endnu en datter med kæresten Julie. De to gik dog fra hinanden, da datteren Alva var et år gammel, og ikke længe efter blussede kærligheden mellem Sasja og Georg op igen.

Seerne mødte Jonna i ‘De unge mødre’, hvor datteren Sasja medvirkede. (Foto: Privat)


Den kærlighed har nu båret frugt, og endnu en lille pige så dagens lys i fredags. Det afslører Sasjas mor, Jonna, som også deltog i ‘De unge mødre’ sammen med Sasja.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet
– Jeg var med til fødslen, det var en lynfødsel, der gik kun 1,5 time fra første ve, til hun var ude. Fødslen skulle have været hjemme, men det blev på hospitalet i stedet for desværre på grund af svangerskabsforgiftning, fortæller Jonna om det nye barnebarn, som kom dagen efter terminsdatoen, og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
– Hun skal hedde Elma, hun er en dejlig lille mørkhåret pige, som minder om Annalia som baby, men de har også samme far jo. Sasja og Elma har det super godt, hun er en meget mild og rolig nem baby. Alva og Annalia er SÅ stolte og glade for hende, de er virkelige søde og kærlige.
Sasja har ikke selv ønsket at kommentere på fødslen, men hun har givet tilladelse til, at hendes mor fortalte om den dejlige nyhed.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par skilt efter 3 måneder