'De unge mødre'-deltager åbner op om mobning: De kaldte mig kanin - Her & Nu

'De unge mødre'-deltager åbner op om mobning: De kaldte mig kanin

‘De unge mødre’-deltageren fortæller nu om dengang, hun blev mobbet i folkeskolen.

Af Jonas Sand - 30. juli 2019 kl. 19:28

Den nye sæson af ‘De unge mødre’ ruller i øjeblikket over skærmen. De nye afsnit får i første omgang premiere på Dplay, inden de senere år bliver vist på Kanal 4. For nylig blev fire nye afsnit lagt på streamingtjenesten, hvor man på ny kan følge med i livet hos en række unge mødre og deres børn.
Her fortæller Luna blandt andet, at hun har valgt at lægge sig under kniven og gennemgå en operation, da hun i folkeskolen blev mobbet.
– Jeg blev kaldt kanin, fordi jeg manglede de to tænder, og mine fortænder var så fremtrædende. Så fik jeg bare en følelse af mindreværd. Jeg følte mig grim og forkert, fordi jeg havde de to tænder, siger hun blandt andet i afsnittet.
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Nanna-Johannes bryllup
Herunder kan du høre hende fortælle mere om mobningen, mens du kan se sæsonens første otte afsnit på Dplay:

LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører kønnet: Vi venter os en …