'De unge mødre'-Camilla: Otte børn, single og fuldt tilfreds!

Den unge mor lader sig på ingen måde slå ud af, at hun igen er alene.

Af Jonas Sand - 8. januar 2016 kl. 13:25

Camilla Petersen fra ‘De unge mødre’ har været meget igennem – også siden hun stoppede med at være på tv. For kort tid siden afslørede hun, at hun havde brudt forlovelsen med faren til sine to yngste børn, og nu er hun igen single.
Men den unge mor lader sig på ingen måde slå ud af at være 30 år, alene og mor til otte. Og hun er fuldstændig ligeglad med, hvad alle andre tænker om hende.
– Hvor er det vildt efter så mange år – tja et helt liv af usikkerhed – så sidder jeg her: single, har fået 8 børn og er 100 procent tilfreds med mig selv. Det eneste, der har gjort mig usikker, var mine omgivelser, skriver hun på Facebook.
– Men jeg er nået til den konklusion, at omverdenen kan rende mig. Endelig hviler jeg i mig selv, og jeg synes, jeg er smuk. Ja, jeg har strækmærker, hængepatter og min krop er bestemt ikke den strammeste, men jeg har de smukkeste børn i hele verden, og dem har JEG lavet. Jeg er så stolt og så lykkelig. Jeg elsker, at jeg elsker mig selv.

Hvor er det vildt efter så mange år, tja et helt liv af usikkerhed og så sidder jeg her single har fået 8 børn og er…
Opslået af Camilla Petersen Deungemødre på 7. januar 2016

LÆS OGSÅ: Single igen: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Camilla i topform kort efter fødsel af barn nummer otte
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Eftersøgte anholdt hos ‘De unge mødre’-Bent
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.