'De unge mødre'-Camilla er mor til otte: Folks kritik skabte tvivl

Camilla Petersen er vild med sin børneflok, selvom hun erkender, at kritikken fra omverdenen fik hende til at blive usikker på, om de mange børn var det rigtige valg.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 12. juli 2015 kl. 16:29

Den 31. marts blev Camilla Petersen fra ‘De unge mødre’ mor til en lille fyr, og dermed er Camilla i en alder af 29 år mor til otte børn. Børneflokken får omverdenen til at sende lange blikke, men det er ikke noget nyt for den unge mor. Faktisk skabte børneflokken allerede opmærksomhed, da hun ventede sit sjette barn, har Camilla tidligere fortalt til ‘De unge mødre’.
– Jeg har vænnet mig til at være mor til mange. Det har selvfølgelig været svært til tider, men nu er jeg rimelig afklaret med, at det er sådan, det skal være, fortalte Camilla dengang til ‘De unge mødre’ og fortsatte:
– Folks kritik af det med at have mange børn er det, som, jeg tror, har taget allerhårdest på mig og fået mig til at tvivle på, om det overhovedet var rigtigt at have så mange børn. Men nu er jeg nået til et punkt, hvor kritikken er ligegyldig. Mine børn har det godt, jeg har det godt. Der er jo ikke nogen grund til ikke at have de børn.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Camilla i topform efter fødsel af barn nummer otte
Der kommer ikke flere børn
Camillas sjette barn var ikke planlagt, men det ødelagde ikke lykken hos familien. Alligevel snakkede de om sterilisation.
– Vi ville jo gerne have, at Benjamin blev steriliseret, og det er stadig det, vi satser på. Men så længe vi har en debat om, hvorvidt det her skal være sidste barn, eller det ikke skal være sidste barn, så er der ikke nogen, der bliver steriliseret, fortalte Camilla dengang i ‘De unge mødre’.
Det sjette barn blev som bekendt ikke sidste skud på stammen, for det blev både til barn nummer syv og otte. Men nu er det også slut, for i forbindelse med fødslen at sit ottende barn valgte Camilla at blive steriliseret.
– Jeg nyder mine børn og glæder mig over valget om at blive steriliseret. Nu kan jeg fokusere 100 procent på min uddannelse, træning og mine lækre unger. Og jeg kan endelig lægge fremtidsplaner, der ikke indeholder graviditet eller babyer, fortalte Camilla om sin beslutning til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: TV: De vildeste fødsler på tv
Hør Camilla fortælle om livet som mor herunder:
Var det sjette barn planlagt?

Skal familien udvides?

Omverdenen ser skævt til en stor familie

Kommer der en pige til verden?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.