'De unge mødre'-børnene topper blandt årets mest populære navne

Listen med de mest populære drenge- og pigenavne er netop blevet offentliggjort.

Af Jonas Sand - 16. januar 2017 kl. 20:55

Tidligere i dag blev det offentliggjort, hvilke navne der var mest populære i det første halvår af 2016. Flere nye navne blander sig i toppen af listen, hvor vi også finder flere navne på børnene fra ‘De unge mødre’.
Efter mere end ti år og en lang række deltagere på skærmen – og derfor også mange børn – er det måske ikke så mærkeligt, at børnene fra programmet placerer sig på en på flere af de øverste pladser på listen.
Helt i toppen af listen finder vi navnet Noah, der for første gang ligger helt i top på den fine liste. Og det forstår ‘De unge mødre’-deltageren Victoria Mathilde Damkjer, der selv har en søn med det navn, godt.
– Det kan jeg da godt forstå. Det er det lækreste navn efter min mening, griner den unge mor, der alligevel er lidt overrasket over den store popularitet.
– Da jeg blev gravid med Noah for snart seks år siden, var der ikke specielt mange med det navn. Så det havde jeg overhovedet ikke forventet. Men som årene gik, kunne jeg godt se, at navnet blev mere og mere populært, fortæller den unge mor.
LÆS OGSÅ: Top 100: De mest populære navne
Farvel til William

de unge mødre

Amanda Sisse og sønnen William må se sig slået på førstepladsen. (Foto: Janus Nielsen)


Noah sparker dermed William væk fra førstepladsen – en plads, som det navn ellers har haft i de seneste seks år. Men det er ikke noget, der ærgrer Amandha Gabriella Glæsner Gregersen – eller bare Amanda Sisse – fra ‘De unge mødre’ og sønnen med det navn.
– Begge navne har jo i flere år været i top 10, så det er vel ikke helt unormalt, at det svinger sådan fra år til år med, hvem der hopper ind på førstepladsen. Men begge navne er jo utroligt smukke, så jeg kan sagtens forstå, at de begge længe har været blandt favoritterne, siger hun.
– Vi overlever nok lige at miste førstepladsen, og så giver vi stafetten videre til Victoria og Noah, fortsætter den unge mor med et grin.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘De unge mødre’-Bent er single igen
Sophia topper hos pigerne
Hos pigerne finder vi også en ung mors datter. Kamilla Skov, der indtil for nylig medvirkede i reportageserien, kan nemlig se datteren Sophia stryge ind på førstepladsen for andet år i træk.

Kamilla Skov og Sophia topper listen hos pigerne for andet år i træk. (Foto: Janus Nielsen/Kanal 4)


– Selvfølgelig er det på førstepladsen. Det er jo et rigtig pænt navn, griner den unge mor, der godt ved, at navnet ikke ligefrem var upopulært, da hun valgte at kalde sin datter det.
– Dengang jeg valgte hendes navn, lå det også meget højt på listen. Men jeg valgte det mest på grund af, at jeg altid har syntes, at alle de, der hed Sophia, var smukke, så derfor skulle min egen datter jo også hedde det. Og det har jo vist sig at være sandt, for hun er jo noget af det smukkeste.
HER kan du se de 100 mest populære navne i Danmark og finde ud af, om dit eller dit barns er på listen – eller du kan få lidt inspiration til kommende babynavne.
LÆS OGSÅ: Nanna og Ditlev afslører: Sådan er vores forhold i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.