'De unge mødre' åbner op om mareridt: Det sker hele tiden efter fødslen - Her & Nu

'De unge mødre' åbner op om mareridt: Det sker hele tiden efter fødslen

Gustav havde ikke taget højde for alt, inden han trak mødrene igennem en omgang hård træning.

Af Jonas Sand - 21. januar 2019 kl. 13:34

Der ventede både udfordringer og oplevelser for de fire unge mødre Luna Munk, Simone Pedersen, Martinna Petersen og Nanna Eliasen, da de skulle optage de fire specialprogrammer ‘De unge mødre på slottet’, som Kanal 4-seerne får lov til at se fra i aften.
LÆS OGSÅ: Ung mor klar til ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten
De fire programmer byder blandt andet på rørende øjeblikke og følelsesladede afsløringer fra de fire deltagere, men der er bestemt også plads til grin og knap så alvorlige afsløringer. Blandt andet da Gustav trækker mødrene igennem en hård træning, hvor han ikke lige har taget højde for det hele.
– Jeg har et problem, Gustav. Der er, fordi jeg tisser i bukserne, når jeg gør det. Jeg har født tre børn, og min bækkenbund er ikke så god. Det er derfor, jeg bliver nødt til at stoppe hele tiden, fortæller en grinende Luna.
Hurtigt viser det sig dog, at Luna langt fra er den eneste af mødrene, der har det problem.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager åbner op om angst: Jeg følte, jeg svigtede som mor
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Simone har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!
Det kan du se i klippet herunder, inden du kan se hele første afsnit af ‘De unge mødre på slottet’ i aften klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Trist ung mor tvunget til stor beslutning: Endnu et nederlag
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand