Her er de nye 'Gift ved første blik'-deltagere

Der er store ændringer i nye sæson af ‘Gift ved første blik’, hvor der har været rekordmange ansøgere til.

Af Louise Vilsbøl - 22. august 2019 kl. 19:55

I aften er der premiere på sjette sæson af det populære program ‘Gift ved første blik’, som hvert år bliver fulgt at godt en million danskere. Ti håbefulde singler står klar med forhåbningerne skruet helt op, idet de har lagt deres kærlighedsliv i hænderne på DR1s eksperter.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Eva: Vi gik lidt for hurtigt frem
– Det er sjette gang, ’Gift ved første blik’ løber over skærmen på DR – et stærkt og gribende program, der er med til at samle mange danskere foran skærmen og i samtaler om noget af det allervigtigste, nemlig kærligheden, forholdet til andre mennesker og til os selv, siger redaktør Stine Preem i en pressemeddelelse fra DR.
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle parrene fra ‘Gift ved første blik’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet

Flere deltagere end sidste år

I de øvrige sæsoner af ‘Gift ved første blik’ har man kunnet man følge fire par, der sagde ja til hinanden ved første møde, men i år er der hele ti deltagere og altså fem par, så der er endnu større chance for, at programmet laver et match i år.
Der har da også været rekordmange ansøgere til programmet, og casterne har været igennem mere end 600 ansøgninger. Det er derfor ekstra spændende, hvem der er blevet sat sammen af eksperterne Gert Martin Hald og Mette Smidt og skal leve som mand og kone i seks uger.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Michael mistede sin mødom i programmet: Sådan reagerede Kathrine
Mød de ti deltagere i galleriet herunder:


Optaktsprogrammet til ’Gift ved første blik’ bliver sendt på DR1 onsdag den 21. august klokken 20.45, mens den nye sæson af ’Gift ved første blik’ har premiere torsdag den 22. august klokken 20.00 på DR1.