De dominerede DJ-prisfest

Der var skruet godt op for bassen og de hurtige beats, da Danish DJ Awards søndag aften blev afholdt for 14. gang.

Af Newspaq - 9. juni 2014 kl. 12:51

Der var skruet godt op for bassen og de hurtige beats, da Danish DJ Awards søndag aften blev afholdt for 14. gang. Prisfesten, der hylder danske og udenlandske artister i klubmiljøet, var i år rykket fra Ballerup til København, hvor rapperen Clemens styrede løjerne.
Aftenens helt store vinder blev den danske DJ Andreas Kongsted, der kunne tage hele tre priser med hjem. DJ’en vandt Dancechart.dk-prisen for sidste års største danske klubhit for nummeret “Chuck Norris”. Samme nummer gav ham også The Voice Clubbing-prisen samt prisen for årets danske DJ-favorit.
LÆS OGSÅ: Kendt komiker i livsfare efter ulykke
Kim Schumachers DeeJay-pris 2014
Duoen Quadron, der består af Coco O. og Robin Hannibal, modtog prisen for årets danske album og årets danske artist. Albummet “Avalanche” har taget både Danmark og udlandet med storm, og duoen kan med rette siges at have fået det store gennembrud.
Der var dog også plads til at hylde én, der har været i branchen lige siden begyndelsen af 80’erne. DJ’en Dan Rachlin modtog nemlig Kim Schumachers DeeJay-pris 2014 for en livslang indsats for klubmusik i kommerciel radio og tv.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sandy drømmer om større bryster
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.