De blev 'Gift ved første blik' i 2017: Sådan går det dem i dag

Kan du huske de her par fra ‘Gift ved første blik’? Sådan har de det i dag.

Af Jan Körner - 30. maj 2020 kl. 20:56

I 2017 sagde otte danske singler ja til at blive gift uden at have mødt eller talt med sin nye ægtefælde. Singlerne blev matchet af et ekspertpanel bestående af en præst, to psykologer og en antropolog. Her&Nu har talt med flere af deltagerne fra 2017 for at høre, hvordan det går i dag.

Allan Fehrs og Pernille Jakobsen

Fem uger varede Allan Fehrs ægteskab med Pernille Jakobsen, før parret måtte kaste håndklædet i ringen. Men der er ingen dårlige følelser mellem dem.

Pernille og Allan (Foto: Nikolai Linares/DR)


– Pernille og jeg er rigtig gode venner i dag og har stadig kontakt med hinanden og mødes privat, siger Allan, som fortsat håber, at han finder den eneste ene.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører kønnet på sin baby
– Jeg er single, men har da haft et par relationer undervejs. Jeg har rejst en del, og det var først i 2019, at jeg kom hjem og etablerede mig med hus. Og jeg håber da, at jeg møder en, fortæller Fehrs, der fylder 42 år den 12. juni.
LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen

Mette Tell og Christian Lundmand Jensen

Mette Tell, 35, og Christian måtte droppe deres forhold, og for tiden er hun single.
– Jeg har det rigtig godt, men kærlighedsmæssigt er der ikke noget. Jeg havde en kæreste et års tid, og så så jeg en anden i en længere periode. Men det vigtige er, at jeg har det rigtig godt. Jeg tænker, at han kommer på et tidspunkt. Det kommer, når det kommer. Jeg har ikke noget pres på. Jeg ser frem til, når det sker, og ellers nyder jeg bare, hvordan jeg har det, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor er jeg ikke gift med Rasmus

Mette og Christian fra ‘Gift ved første blik’. (Foto: DR)


Christian Lundmand Jensen, 34, fik aldrig ægteskabet med Mette Tell op at køre, men privat har han fundet melodien med en ny kvinde, som han dog ikke ønsker at tale alt for uddybende om.
– Min kone og jeg er rimelig privatlivsbestræbende. Men jeg mødte hende kort efter programmet, vi blev forlovet og senere gift. Og så har vi for nylig fået en søn. Så alt er fryd og gammen, siger han.
LÆS OGSÅ: Gavmilde Bendtner: Jeg køber dyre gaver til Philine