De bedste citater fra ‘De unge mødre’ vol. 2

Vi er tilbage med endnu flere af de mest legendariske guldkorn fra ‘De unge mødre’.

Af Lykke Buhl - 27. juli 2020 kl. 19:27

Der er kommet så mange fuldstændigt fantastiske citater ud af ‘De unge mødre’-programmerne gennem tiden, at vi var nødt til at lave endnu en liste med de bedste guldkorn fra de skønne unge mødre.

Se den første liste med ‘De unge mødre’-citater HER.


LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Ung mor forelsket: Vi mødtes på Tinder

1. Økologi, nej tak

“Jeg køber aldrig økologisk mad. Jeg ved egentlig ikke, hvad økologi står for. Det smager sikkert også dårligt,” siger Christina fra Amager.

Christina med sønnen Lucas (Foto: Martin Sylvest Poulsen/Kanal 4)

Christina fra Amager: “Jeg køber aldrig økologisk mad, jeg ved egentlig ikke, hvad økologi står for. Det smager sikkert også dårligt”

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

2. Frieri på bøfhus

Glennie spørger Daniel, hvor toilettet er, da de er ude at spise på Jensens Bøfhus i Silkeborg. I stedet for at svare, går Daniel på knæ midt inde i restauranten, hvortil Glennie gentager: “Nej, det gør du ikke, ikke herinde! Nej, ikke herinde!” – hun ender dog heldigvis på et ja alligevel!

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-Tinas familietragedie: Mor og far brændt ihjel

3. Havnefest

(Foto: SBS)

Mor Britta til Malou Stella: “Tag dine p-piller. Jeg ved, du skal til havnefest!”

LÆS OGSÅ: Realitystjerne afslører babys navn

4. Ryg på de rigtige tidspunkter

Princess Natascha, da hun ammede Miso: “Jeg ville ønske, jeg kunne holde op med at ryge, men det kan jeg ikke. Jeg har snakket med sundhedsplejersken om det, og hun siger, at hvis jeg bare ryger længst væk fra, at han skal have måltider, så går det nok-agtigt”

LÆS OGSÅ: UPS! Ung mor glemmer trusserne

5. Euros? Yes, yes!

David og Bente med datteren Emma (Foto: Kanal 4)

David på vej ind i en tyrkisk restaurant kun med danske penge: “You take danish money?”, hvortil den tyrkiske tjener svarer: ‘Yes, Euros, right?’”. Så svarer David: “Yes, yes!” – og da de så skulle betale, måtte venneparret, David var afsted med, hoste op med kontanterne, da David ikke kunne betale med sine danske penge.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde raser: Jeg er ikke realitydeltager!

6. Vi nasser da ikke!

(Foto: Realityportalen.dk)

Christina fra Randers: ‘Jeg synes ikke, vi nasser på samfundet. For dengang Dennis arbejdede i Fakta, betalte han jo også til alle, der var på kontanthjælp”.

LÆS OGSÅ: Caroline og Mathias åbner op om sønnen

7. Skaden er sket

: “Jeg kan godt mærke nu, at Nutella fik jeg ikke som barn, så det spiser jeg nu – til morgenmad, også Cocopops og sådan noget fik jeg ikke dengang, så det får jeg nu. Og det er det samme får Hans Christian”.

June & Hans Kristian (Foto: SAND TV)

June, der er gravid: “Vi har da overvejet, at jeg skulle stoppe med at ryge, men nu har jeg jo røget hele graviditeten, så jeg har jo allerede skadet barnet”

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert blev hjemløs

8. Linse er idealet

Princess Natascha (da hun bare hed Natascha Linea) fortæller, hvad hun ville gøre, hvis hun havde uanede mængder af penge: “Så havde jeg lavet mine bryster, jeg havde lavet min numse, jeg havde fået lavet mit hår. Permanent make up og botox i mit hoved og store læber. Ja, sådan lidt Linse-agtigt.”

LÆS OGSÅ: Gustav savner at lave tv

9. Gravid gennem Arto

Malou Stella med sønnen Tino (Foto: SBS)

Malou Stella forklarer, hvorfor hun blev gravid: “Lægen syntes, at jeg var for ung til P-piller (hun var omtrent 13 år, red.), og kondomer kan man jo ikke stole på, så jeg blev gravid, efter jeg havde mødt ham gennem Arto”.

LÆS OGSÅ: Realitystjernes liv forandret for altid: Jagtede morder

10. Endnu mere rygetrængende

Foto: SBS)

Christina fra Randers: “Jeg ryger bare endnu mere, når jeg er gravid”.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

Se den første liste med ‘De unge mødre’-citater HER.