David Owe taler ud om ‘Vild med dans’-had: Jeg blev spyttet i hovedet

I aftenens afsnit af ‘Korpset’ på TV 2 afslører David Owe en stor overraskelse om sin deltagelse i ‘Vild med dans’.

Af Rikke Lynge - 5. april 2021 kl. 12:55

David Owe vandt ‘Vild med dans’ tilbage i 2005 med sin partner Vickie Jo Ringgaard, og selvom det er 16 år siden, så husker han stadig oplevelsen. Det fortæller han om i aftenens afsnit af ‘Korpset’ på TV 2.

– Da jeg vandt ‘Vild med dans’ i 2005, der skete det, at verden eksploderede for mig. Alle vidste, hvem jeg var, og der var en hel masse, der synes, at jeg var alletiders, men det jeg også oplevede var, at der var virkelig nogen, der ikke kunne lide mig. Jeg blev spyttet i hovedet, jeg er blevet slået til, jeg er blevet provokeret. Det er der mange mennesker, der har prøvet, men det kom ud af igen ting fra nogen, jeg ikke kender. Det havde indflydelse på min måde at være i verden, fortæller David Owe ærligt i TV 2-programmet.

LÆS OGSÅ: 12 kendte danskere er klar til ‘Korpset’

Vickie Jo Ringgaard og David Owe vandt den anden sæson af ‘Vild med dans’ i 2005 (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza giver status

For David Owe er den negative oplevelse med ‘Vild med dans’ noget, der har fulgt ham.

– Jeg føler mig stadig utryg blandt mennesker ude i verden, fordi jeg har en mistanke om, at der er nogen, der synes, jeg er en idiot, fortæller David Owe, der beskriver sig selv som værende i en social fobisk tilstand.

LÆS OGSÅ: Fem gode podcasts til påskeferien

Se hele afsnittet af ‘Korpset’ i aften kl. 20.00 på TV 2.