Datoen er sat: Nu vender 'På røven i Nakskov' tilbage

Du kan snart se meget mere til Ib, Nicolai og de andre fra ‘På røven i Nakskov’.

Af Jonas Sand - 10. august 2016 kl. 20:55

TV 2 skabte sidste år stor debat, da de i en kort programserie fulgte en gruppe mennesker i ‘På røven i Nakskov’. Glæden – og vreden – var også stor, da produktionsselskabet bag, Koncern TV, bekræftede, at man arbejdede på en sæson 2 af dokumentarserien.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Frede klar til ‘Paradise Hotel’
Og nu står det klart, at Ib, Nicolai, Kenneth, Irene og de andre deltagere vender tilbage i en række opfølgningsprogrammer med titlen ‘Stadig på røven?’. Det første program sendes den 18. august, og de efterfølgende tre torsdage får du også mulighed for at stifte bekendtskab med deltagerne og se, hvordan det er gået siden den første sæson.
Nu er der gået et år, siden kameraholdet sidst fulgte familierne, og på det år er der sket en del. Fiskeren Ib er rejst til Afrika i jagt på kærligheden, mens sønnen Nicolai planlægger at stikke til søs. Skilsmissen er gået igennem for Kenneth og Irene, men hvordan klarer de sig uden hinanden?
Finder Ib kærligheden i Afrika? Finder Kenneth og Irene sammen igen? Og vigtigst af alt – er de stadig på røven?
Det kan du få svar på torsdag den 18. august og de efterfølgende tre torsdage klokken 20:00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Sådan bliver den nye sæson af ‘Landmand søger kærlighed’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘På røven i Nakskov’ vender tilbage
LÆS OGSÅ: HOT NEWS ‘Landmand’-Ole skal giftes
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.