HER ER DATOEN: Nadia Shila vender tilbage til skærmen - Her & Nu

HER ER DATOEN: Nadia Shila vender tilbage til skærmen

Den unge mors nye DR3-program har premiere inden længe.

Af Jonas Sand - 10. januar 2018 kl. 10:28

Nadia Shila Petersen har i godt halvandet år levet som hjemløs i USA sammen med sin mor og sin forlovede, Jeremy. Det har tv-seerne blandt andet fået lov til at følge med i i ‘De unge mødre’, men som Realityportalen.dk tidligere har afsløret, så har et kamerahold fra DR3 også filmet hende. Og resultatet af de optagelser kan snart ses på skærmen.
Programmet om Nadia Shila har fået titlen ‘Hjemløs på Instagram’ og sendes på DR3 på onsdag den 17. januar klokken 21:00. Allerede i løbet af søndag den 14. januar kan det første af i alt to programmer dog ses på DR TV. Det bekræfter DR over for Realityportalen.dk.
– Der kommer to programmer, og seerne kan forvente en miniserie, der – som alle andre DR3-dokumentarer – er en hudløs ærlig beretning, denne gang om hvordan det er at være Nadia Shila, der lever et udefra set kaotisk liv på gaden i Los Angeles med sin mor, fortæller Trine Skovgaard, som er redaktør på DR3.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Jeg har muligvis kræft

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.


LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila afslører: Så vildt er vores sexliv
Tager det roligt
Selv om den unge mor altså lever på gaden i programmerne, der er filmet, mens hun var gravid i femte måned, så er det ikke noget, hun stresser over.
– Nadia Shilas liv har på en måde altid været kaotisk, og hun tror på skæbnen, så hun tager det forbløffende roligt, at hun er gravid med en hjemløs, HIV-smittet mand, at hendes søn er tvangsfjernet og sendt tilbage til Danmark, og at hun bor i et telt ved siden af en highway i LA, lyder programteksten fra DR.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og kæresten er startet i parterapi
– Hun opretholder en slags normal hverdag med faste rutiner som at tigge, drikke kaffe og lægge billeder på Instagram af hverdagen på gaden og den voksende mave, mens hun har daglige diskussioner med sine over 20.000 følgere, der skiftevis hader og elsker hende, fortsætter teksten.
Du kan se det første afsnit af ‘Hjemløs på Instagram’ onsdag den 17. januar klokken 21:00 på DR3. Allerede søndagen inden kan du se snigpremiere på DR TV.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Sådan har jeg det med porno