Dansk skuespiller er blevet skilt: Jeg har mistet min store kærlighed - Her & Nu

Dansk skuespiller er blevet skilt: Jeg har mistet min store kærlighed

I starten af i år gik forholdet i stykker, og den 28-årige skuespiller blev skilt.

Af Katrina Rosendal - 5. april 2018 kl. 13:06

Skuespilleren Thomas Ernst har erkendt, at livet går op og ned. I oktober måned sidste år flyttede han sammen med sin kone, Kimmie Nørby, til Los Angeles for at forfølge skuespillerdrømmene i mulighedernes by.
Men allerede efter få måneder valgte Kimmie, der arbejder som make-up-artist, at bryde forholdet og flytte tilbage til Danmark. Ægteskabet, de indgik i 2016, gik i stykker, og parret blev skilt i starten af i år. Det afslører Thomas Ernst over for HER&NU.
– Jeg blev meget overrasket, og jeg tror egentlig aldrig, at jeg har oplevet noget, der har gjort så ondt. Jeg er nok svær at leve med, fordi det kører i så højt et tempo herovre, og som tiden er gået, er det gået op for mig, at hun nok har gjort mig en tjeneste, lyder det ærligt fra den 28-årige skuespiller.
LÆS OGSÅ: Dansk realitybabe er blevet skilt: Jeg har haft det rigtig skidt
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

Lys for enden af tunnelen

Selvom Thomas har befundet sig i sit livs krise, så kan han nu se lys for enden af tunnelen.
– Jeg har fået det vendt til noget positivt. Jeg har pludselig ikke haft andre, som jeg skulle tage hensyn til, og det, kan jeg mærke, er noget, der rykker.
– For mig er den bedste kur at arbejde så meget som muligt. Det virker, forklarer Thomas, der for tiden er hjemme i Danmark for at gå til casting på danske projekter.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-stjerne er blevet skilt
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe snydt: Jeg har mistet hele min indkomst

Den rigtige sti

Det hårde arbejde i Los Angeles viser sig dog også allerede at have båret frugt, og i midten af april går Thomas i gang med optagelser til den amerikanske spillefilm ”Last Play”, hvor han har en bærende rolle.
– Jeg har brugt mange år på at få lov at spille i LA, og derfor er jeg også meget begejstret. Det er en slags ærefrygt, jeg står med, og jeg vil selvfølgelig gerne aflevere et godt stykke arbejde, men samtidig er jeg også iskold lige nu. Jeg har ikke noget at miste, fortæller Thomas og uddyber:
– Jeg har virkelig lagt alt i den her drøm, og det har kostet meget. Ikke bare økonomisk, jeg har også mistet  mit livs kærlighed. Jeg tror dog samtidig, at jeg er på den rigtige sti. Der må være en mening med det hele, og karrieren kører lige nu, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Ny paradiso afslører: Jeg fik taget min mødom på hotellet
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører: Derfor fik jeg luder-tatovering
Ti år er der gået, siden Thomas for  første gang tonede frem på det store lærred i Nils Malmros’ film ”Kæreste-sorger”, og ambitionerne for fremtiden er bestemt ikke blevet mindre, ligesom han heller ikke har planer om at flytte tilbage til Danmark.
– Livet er en forhindringsbane, og man kan ikke forberede sig på det hele. Jeg ser mit liv som et tog lige nu. Det
kører af sted i fuld fart, og folk er velkomne til at stige på, men de er også velkomne til at stige af igen. Jeg gør det i mit eget tempo og for min egen skyld, siger Thomas med et smil.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer er blevet skilt
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ny ung mor