CHOK: Dansk sangerinde slået ned i byen

En hyggelig aften i byen udviklede sig til et mareridt for den danske sangerinde Freja Kirk, og hendes kæreste, danseren og koreografen Sus Wilkins.

Af Newspaq - 12. april 2015 kl. 09:00

To mænd gik nemlig amok på parret, og på sin facebook-profil har Freja Kirk uploadet et billede af sit forslåede ansigt.
– Wow, jeg føler mig elsket. Tak for al jeres venlighed, kærlighed og støtte, skriver sangerinden og forklarer, hvad der er sket:
– Den anden aften forsvarede jeg min kæreste ved at sige “helt ærligt, drenge, opfør jer ordentligt” til to mænd, der sagde nogle rigtig grimme ting til hende.
– Det gjorde, at jeg fik en knytnæve i ansigtet og blev slået flere gange. Min modige kæreste fik mig væk derfra, mens mændene også slog hende. De to mænd er nu fanget, og jeg er ok, stadig i chok. Men ok, skriver sangerinden.
LÆS OGSÅ: Konge fra Marielys med i ‘Voice’

Wow jeg håber I bliver dømt!! #atbeskyttesinkæreste #toprotectyourgirlfriend
Posted by Freja Kirk on 9. april 2015

Også Sus Wilkins takker på sin facebookprofil for den støtte, parret har modtaget, men fortæller også, at de begge stadig er i chok over den voldsomme episode.
– Tak for alle de søde mails, beskeder og opkald. Vi er begge okay, men meget chokerede, skriver hun.
Freja Kirk blev først kendt, da hun deltog i programmet ‘Voice – Danmarks Største Stemme’, men har siden skabt sig en karriere og hittet med numre som Go’ og ‘Forever’.
Se Frejas fantastiske optræden i ‘Voice Danmarks Største Stemme’:

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Fremtiden ser lys ud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.