Dansk sangerinde med alvorlige tegn på stress

En knude på halsen var stressrelateret, fandt Clara Sofie ud af.

Af Anna Løwe - 22. juli 2021 kl. 17:55

I dagens episode af ‘Syng min sang’ åbner sangerinden Clara Sofie op om den stress, hun har oplevet i forbindelse med livet som soloartist.

– Jeg er helt sikker på, at det var stressbetinget, faktisk, fortæller hun sine medmusikere Pharfar, Kandis-Johnny og Kevin ‘Bro’ Andreasen, mens de laver snobrød over et bål.

LÆS OGSÅ: WOW: Her er prisen på Sofie Lindes nye hus

Hun fortsætter:

– Jeg synes, det har været svært udelukkende at være soloartist. Det stressede mig bare. Alt det udenom selve musikken er meget hårdere, end det burde være. Det er også derfor, jeg prøvede at give slip på mit ‘artistego’ og, sideløbende med mit eget projekt, begyndte at skrive for andre artister. Her får man jo kun det kreative og glæden ved at hjælpe andre på vej.

– Du må gerne skrive for mig, tilføjer ‘Bro’, der selv har været stresset grundet for meget fest og farver under turneringer.

LÆS OGSÅ: Tina Lund skal ikke med til OL: Jeg har været meget ked af det

Ros fra kollegerne

Clara Sofies udmelding om stress i forbindelse med egen musikkarriere er en, der fremkalder respekt hos hendes kolleger.

– Jeg har megastor respekt for Clara Sofie. Vi har mange ligheder i forhold til artisttilværelsen og det, at den ikke bare er lyserød, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Ung mor beskyldt for at tage stoffer

I dag har Clara Sofie det rigtig godt og skriver – udover egne sange – sange for blandt andet DJs i udlandet, Hjalmar, Søs Fenger, vindersange i X Factor og Melodi Gran Prix-sange.

Se klippet herunder:

Programmet kan ses på Viaplay og på TV3 kl. 20.00.

Læs mere om