Dansk sangerinde kan ikke få børn på naturlig vis

Lucy Love er aktuel i Viaplays nye serie ‘Syng min sang’.

Af Anna Løwe - 25. juli 2021 kl. 14:55

I et af sidste uges afsnit af ‘Syng min sang’ fortæller en ærlig Lucy Love, at hun ikke kan få børn på naturlig vis.

– Jeg har noget, der hedder endometriose, fortæller hun sine gæster, der består af sangerne Søren Sko, Wafande og Fallulah.

Hun fortsætter:

– Det er egentlig super almindeligt. Det betyder, at når man har menstruation, er der noget væv, der sætter sig de forkerte steder, og det gør det svært at få børn. Man kan have det i mild eller svær grad, og jeg har det i meget svær grad.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om børn: Jeg skal bære dem

Trist at høre om

Lucy Love fortæller, at hun havde brug for lidt tid til at sluge nyheden, da hun fik at vide, at det ville kræve reagensglasbehandling, hvis hun skulle blive gravid. Og det gør Søren Sko trist.

– Jeg bliver så trist, når jeg hører om folk, der gerne vil have børn, men ikke kan få det. Jeg har erfaret fra venner og bekendte, hvor slidsomt det kan være at forsøge at få børn, det kan tage lang tid, koste mange penge og være hårdt for psyken.

LÆS OGSÅ: Det første kys: Jaffer og Bolette afslører ALT fra daten

Lucy Love har dog ikke givet op:

– Jeg har skullet acceptere, at jeg ikke kan få børn, men jeg vil så gerne have en lille en, jeg kan opfostre. Det kunne være så hyggeligt, siger hun.

Se klippet herunder:

Programmet finder du på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Toppen af poppen’-deltager mistede det meste af sin familie inden for kort tid

Læs mere om