Dansk realitybabes store sorg: Hvil i fred, far

Realitydeltageren har mistet sin far, som hun desværre aldrig nåede at få et tæt forhold til.

Af Jonas Sand - 30. januar 2019 kl. 19:25

I ‘Mig og min mor’ på Kanal 4 kunne man følge med i livet hos Victoriah Bech og hendes tætte forhold til sin mor, Zanne. Realitydeltagerens far fik seerne dog ikke lov til at følge med hos, for i lang tid har hans forhold til Victoriah ikke været det bedste.
Nu ligger det desværre fast, at det ikke kommer til at ændre sig i fremtiden. For nylig fik Victoriah nemlig den triste besked, at hendes far er død. Det skriver ‘Mig og min mor’-deltageren i et opslag på Facebook.
– Når kærlighed ikke er nok. Hvil i fred, far, starter Victoriah det rørende opslag, som især handler om farens misbrug, der ifølge realitydeltageren er årsagen til, at deres forhold ikke har været tæt.
– Jeg hader dig ikke, og jeg har aldrig gjort det. I stedet er jeg sur på misbruget, sygdommen, samfundet og de personer, der gjorde det muligt for dig at være min far. Nu har du endelig fred. Jeg ved, du er i himlen, for du har allerede været i helvedet, slutter hun opslaget, som du kan se i bunden af artiklen.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne taler ud: Jeg frygtede, at jeg skulle dø
GALLERI: Se ‘Mig om min mor’-Victoriahs forvandling

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Victoriah sendte ‘Mig og min mor’-seerne en hilsen fra USA.


LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

Mange følelser i spil

Realityportalen har været i kontakt med Victoriah, der fortæller, at hun ikke har set sin far i lang tid på grund af hans misbrug. Derfor har de kun skrevet sammen i tiden op til nyheden om dødfaldet, der til dels kom som et chok for hende.
– Både og. Jeg tror altid, man er lidt i chok, når man hører, at ens far er død, siger hun og fortæller, at hans død langt fra har været nem for hende, selv om de ikke har været så tætte.
– Det er rigtig hårdt. Der er mange følelser i spil. I det mindste har han fået fred nu, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager åbner op: Jeg blev mobbet hele min skoletid
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!
Herunder kan du læse Victoriahs opslag, hvor hun mindes sin far:

LÆS OGSÅ: Mor-Zanne: Jeg har forbudt Victoriah at gå i skole
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Victoriah: I kirke med Justin Bieber