Dansk realitybabe skal giftes - Her & Nu

Dansk realitybabe skal giftes

I weekenden bliver realitydeltageren og kæresten gift med hinanden.

Af Jonas Sand - 16. august 2018 kl. 19:27

Når ugen er forbi vil Sally Zadeh og kæresten, Thomas, kunne kalde sig mand og kone. I weekenden siger realitydeltageren, der sidste år medvirkede i TV3-serien ‘Danmarks modigste’, og kæresten nemlig ja til hinanden på rådhuset i Aalborg. Det bekræfter en lykkelig Sally over for Realityportalen.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Gravid realitystjerne død af overdosis
– Vi bliver 16 til vores bryllup – kun lige de allernærmeste. Vi skal derefter fejre det på en fin, lille café i Aalborg. Vi har valgt ikke at holde en kæmpe fest, så efter to-tre timer på den café skal min mand og jeg ud at hygge os, fortæller den 28-årige realitydeltager.
Selv om det bliver holdt i rolige rammer, så betyder det ikke, at der skal spares på noget.
– Jeg kommer alligevel til at ligne en rigtig brud. Jeg har købt en smuk brudekjole, og jeg skal til frisør og så videre. Men vi holder det på vores egen måde. Det kommer ikke til at gå stille for sig, slår hun fast.
STORT GALLERI: ‘Forsidefruens’ datter gift i Marmorkirken: Nu er du min
STORT GALLERI:  Hemmeligt bryllup: Klæstrup muslimsk gift

Enige om frieri

Det kommende brudepar har været kærester i flere år, efter det lykkedes Thomas at score den otte år yngre Sally, som han havde set i avisen.
– Vi har været sammen i seks år. Thomas skrev til mig på Facebook for seks år siden med noget arbejdsrelateret. Men efter to år var han så ærlig at sige, at han faktisk så mig første gang på Side 9, og derefter ledte han efter mig på Facebook, griner Sally.
LÆS OGSÅ: Ung mor tvunget til svær beslutning: Tårerne presser sig på
SE BILLEDERNE: Ung mor i imponerende vægttab
Hun fortæller, at Thomas ikke var på knæ i forbindelse med frieriet, da det kommende ægteskab var noget, de blev enige om. Brylluppet er kommet hurtigt i stand, og i første omgang er det vigtigste for dem at få papir på hinanden. I fremtiden har de dog planer om, at brylluppet skal fejres med manér.
– Vi har i tankerne at holde en større fest – måske om et år. Vores familier er spredt mange steder, siger Sally, der i weekenden altså kan kalde sig en gift kvinde.
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-par er blevet gift
STORT GALLERI: Sådan foregik ‘De unge mødre’-Sandras bryllup